Bon appetit

08 Interview
Dick Veerman, foodpublicist en filosoof, denkt dat een voedselrevolutie nodig is om de uitdagingen van morgen te tackelen. Hij pleit onder meer voor recycling van poep en plas.

14 Marketing Analyse
Geprinte maaltijden, carpaccio van kwal en hamburgers uit een reageerbuis, de mogelijkheden zijn er al. Welke food innovations gaan de voedselindustrie werkelijk op z’n kop zetten?

En verder

04 Skybox
12 De Ontwikkeling Kloof tussen consument en producent
17 Designpanel Verstegen
18 De Vraag
27 Replay Pink Ribbon
28 De Praktijk Elsevier
30 De Praktijk Unox Scharrelrookworst
32 De Lijst Belofte gebleven
33 Out & Play Branded Content Event
35 MediaTribune
36 16 x Epica
38 Gesignaleerd
40 Trends in... public relations
41 Passie voor Magazines Esther Goedegebuure van Jan
42 Radicale Eerlijkheid AH over champignons


Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl: presenteert en duidt het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken