Grootste kroeg van Nederland weer spektakel

Grootste kroeg van Nederland weer spektakel
  • Algemeen
  • 22 jan 2016 @ 11:21
  • Link
  • Redactie MarketingTribune
    Redactie MarketingTribune


  • ActivatieEntertainment

In een uitverkocht Ahoy is 21 januari de 18de reeks van De Vrienden van Amstel LIVE! van start gegaan. Danser Timor Steffens opende de grootste Amstel kroeg van Nederland, meteen daarna was het de beurt aan Kensington die op een immens vliegend podium tussen het vuurwerk Ahoy overnam met de hits ‘Streets’ en ‘War’. De concerten voor 2017, waarvoor de verkoop ook de 21e is gestart, zijn nagenoeg al weer uitverkocht.

Naast BLØF en Timor Steffens zijn ook Acda en de Munnik en Dinand Woesthoff dit jaar van de partij om nog even definitief afscheid te nemen van hun fans. Zanger Dinand Woesthoff (ex Kane) zingt samen met Claudia de Breij de superhit ‘Mag Ik Dan Bij Jou’.

Le Grand

De Vrienden van Amstel LIVE! zoekt de grenzen van de muziekgenres op en daagt artiesten uit om ongewone samenwerkingen aan te gaan. Fedde Le Grand is de eerste bekende Nederlandse DJ ooit die zich aansluit bij het evenement. Met zijn draaitafels vliegt de DJ door Ahoy, omringd door de mannen van DI-RECT die onder de vertrouwde kroonluchter zweven. De Haagse rockband was eerder op de avond al te zien in een combinatie met Typhoon die er deze editie voor het eerst bij is. In Ahoy treden dit jaar 18 artiesten op, met eigen nummers en in bijzondere duetten. Ook gastheer Xander de Buisonjé, Guus Meeuwis, Rob de Nijs, Nielson, Kenny B,  Nick & Simon, Tren van Enckevort, 3JS, De Dijk, Mr. Probz staan op het podium tijdens deze editie van De Vrienden van Amstel LIVE!

125.00 fans

Amstel ontvangt in totaal ruim 125.000 mensen in de grootste kroeg van Nederland. De concertreeks loopt tot en met zaterdag 30 januari, alle negen shows zijn al tijden helemaal uitverkocht. Voor wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen voor deze editie, zendt RTL 4 op donderdag 28 januari de registratie uit van de show. Johnny de Mol presenteert de uitzending vanaf 20.30 uur bij RTL 4 en vanaf 22.30 uur is het vervolg te zien bij RTL 5.

Nu al extra shows 2017 – 7 avonden nagenoeg uitverkocht

Op donderdag 21 januari is de kaartverkoop voor de 19e editie van De Vrienden van Amstel LIVE! 2017 gestart. In de pre-sale was de vraag naar tickets voor volgend jaar zo groot dat Amstel heeft besloten meteen twee extra shows aan te kondigen.


Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl: presenteert en duidt het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken