Winactie Talpa Radio en 538: ben jij bij Brand Mash-Up ADE?

Winactie Talpa Radio en 538: ben jij bij Brand Mash-Up ADE?
  • Algemeen
  • 2 okt 2017 @ 15:07
  • Link
  • Lucas Boon
    Lucas Boon

    redacteur
    BBP Media - MarketingTribune
  • Evenement

Vanaf 18 oktober staat Amsterdam vijf dagen in het teken van het Amsterdam Dance Event, meer dan 2.500 artiesten en 375.000 dance-liefhebbers uit de hele wereld komen naar de hoofdstad. ADE is het grootste clubfestival van de wereld en 538 zit er ook dit jaar weer middenin. 538 opent tijdens het Amsterdam Dance Event een eigen hotel in The Student Hotel, het zogenoemde 538DJ Hotel. Tijdens de ADE week houdt 538 een exclusieve Brand Mash-Up in het 538DJHotel met aandacht voor merken en dance. Jij kunt erbij zijn!

In de club van het 538DJ Hotel zijn er elke avond exclusieve showcases van de grootste dj’s van de wereld voor een handjevol luisteraars. De 538-studio staat natuurlijk ook in het hotel. Alle programma’s tussen 06:00 en 00:00 uur, waaronder Evers Staat Op, Dane Doet ‘t en De Coen & Sander Show, komen rechtstreeks vanuit het hart van het Amsterdam Dance Event. Kaarten en overnachtingen voor het 538DJ Hotel zijn niet te koop, maar vanaf 9 oktober alleen te winnen op Radio 538. Bij de radio-uitzendingen (06.00 en 00.00) vanuit de bar van The Student Hotel in Amsterdam is iedereen meer dan welkom voor een drankje.

Op donderdagmiddag 19 oktober verzorgt Talpa Radio - waar Radio 538 onderdeel van is - een exclusief, inhoudelijk programma voor haar belangrijkste adverteerders en mediabureaus in het hotel; 538DJ Hotel Brand Mash-Up. Tijdens de Brand Mash-Up wordt de koppeling gemaakt tussen dance en merken.

Vanuit diverse hoeken worden samenwerkingen in het domein dance belicht. Hoe werken merk, muziek en artiest het best samen . Verschillende prominenten uit de dancescene gaan, onder leiding van Dennis Ruyer, met elkaar in gesprek over het bereiken en verbinden van de doelgroep en het creëren van een meerwaarde voor je merk. 

Line-up
-Denis Doeland (DDMCA, sinds 1993 acties in de dance-industrie)
-Dave Minneboo (radio directeur Talpa Radio)
-Anna Knaup (ceo en artist manager Sorted Management)
-Hardwell (dj en producer, voormalig nr.1-dj van de wereld)
-Host: Dennis Ruyer (dj van 538Dance Department en Radio Veronica)
 
Wie/wat/waar
Event: 538DJ Hotel Brand Mash-Up
Datum: donderdag 19 oktober 2017
Tijd: 15:00 - 17:00 uur
Locatie: The Student Hotel Amsterdam City aka 538DJ Hotel

Win
MarketingTribune mag 3 vrijkaarten weggeven voor dit unieke event. Wil jij als marketeer hier bij zijn, mail dan z.s.m. naar sjaak@marketingtribune.nl met als onderwerp ‘538 Brand Mash-Up’. Onder de inzenders verloten we de kaarten. 

Lucas Boon

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl: presenteert en duidt het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken