Fonds Gehandicaptensport promoot 'korting die ertoe doet' op Black Friday

Fonds Gehandicaptensport promoot 'korting die ertoe doet' op Black Friday
  • Algemeen
  • 26 nov 2021 @ 08:30
  • Link
  • Michiel van Zaane
    Michiel van Zaane

    Allround Redacteur
    BBP Media
  • Geen tag

Op Black Friday start Fonds Gehandicaptensport de campagne #85procentvoorjouwtalent. Met deze campagne vraagt Fonds Gehandicaptensport aandacht voor het Uniek Sporten platform, een platform waar mensen met een beperking een sporthulpmiddel met 85% korting kunnen aanvragen.

Het doel van de campagne is simpel. Zoveel mogelijk mensen bewust maken dat het platform bestaat. Iedereen verdient de kans om zijn of haar talent te ontdekken, in welke sport dan ook.  Fonds Gehandicaptensport vergoedt 85% van de sporthulpmiddelen. Niet alleen op Black Friday, maar het hele jaar door. De campagne is bedacht en geproduceerd door full service contentbureau Wayne Parker Kent.

Duur en ingewikkeld
Enkele tienduizenden mensen met een beperking sporten of bewegen niet, omdat een sporthulpmiddel te duur is of het aanvraagproces te ingewikkeld. Om dat probleem op te lossen, startte Fonds Gehandicaptensport het platform Uniek Sporten hulpmiddelen. Hier kan men terecht voor advies, aanvraag én de financiële afhandeling voor een sporthulpmiddel. Ook het lenen van een hulpmiddel is mogelijk. Het platform is in maart 2021 gelanceerd in samenwerking met VWS. Naast hulp bij de aanvraag, kan men 85% van het restbedrag vergoed krijgen. 

Toegankelijk
Gwen Verhaegh, manager communicatie en voorlichting Fonds Gehandicaptensport: ‘Sporten moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom helpen wij mensen met een beperking het hele jaar door met de aanvraag en financiering van hun sporthulpmiddel. Onze vergoeding is maar liefst 85%. Een ‘korting’ die black Friday waardig is, maar het hele jaar door geldt. Gelukkig wel!’

Daan Zoetmulder, managing director Wayne Parker Kent: ‘Met deze online campagne geven we het platform van Uniek Sporten een flinke boost en helpen we hopelijk zoveel mogelijk sporters aan een hulpmiddel. Met de knipoog naar Black Friday hopen we op extra aandacht voor een mooi initiatief. Een bewuste zet, die benadrukt hoeveel voordeel de sporter via dit platform kan krijgen.’ 

 Meer informatie: www.85procentvoorjouwtalent.nl  of www.unieksporten.nl/hulpmiddelen

Michiel van Zaane

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl: presenteert en duidt het brede palet aan ontwikkelingen in het vakgebied marketing.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken