ShopWorks en inRiver PIM partneren

ShopWorks en inRiver PIM partneren
  • B2b
  • 3 sep 2014 @ 08:16
  • Link
  • Redactie B2B
    Redactie B2B

    Redactie
    MarketingTribune
  • Zakelijk

ShopWorks en inRiver hebben een partnerovereenkomst gesloten. Met deze samenwerking bieden zij een efficiënte oplossing om product-marketing informatie centraal te beheren.

Ontwikkelingen in online marketing en e-commerce volgen elkaar snel op en productbeheer wordt continu uitdagender. Omni-channel ondernemingen voeren steeds vaker meerdere merken en voor elk merk dienen zij tegenwoordig zowel online als offline het volledige assortiment te onderhouden. Fullservice e-commerce bureau ShopWorks signaleerde dat veel ondernemers worstelen met de complexiteit van het centraal beheren van product-marketing informatie en vroeg zich af hoe dit efficiënter kan worden aangepakt.

'Wij willen onze opdrachtgevers een professionele, krachtige oplossing bieden waarmee zij hun volledige productinformatie eenvoudig op één centrale plek kunnen beheren', aldus Tomas Hesseling, Managing Partner bij ShopWorks. Shopworks heeft in inRiver een Product Information Management (PIM) systeem gevonden waarmee multi-channel marketeers en e-commerce managers sneller en efficiënter kunnen werken. Deze oplossing maakt het mogelijk de complete marketinginformatie van elk product centraal op te slaan, te verrijken, te beheren en beschikbaar te stellen aan alle mogelijke sales -en marketingkanalen via zoals bijvoorbeeld Intershop en Magento.

Partnership
inRiver levert de volgende generatie PIM systemen en zocht een sterke partner in Nederland die, net als zij, innovatie binnen organisaties wil aanjagen. Een partner die de handen uit de mouwen steekt. 'Bij ShopWorks voel je de energie om klanten succesvol te maken in hun marktsegment. Deze ondernemende spirit sluit goed aan bij die van inRiver; klanten meer omzet laten genereren middels een efficiënt ingerichte organisatie.' vertelt Edward Haarmans, Country Manager inRiver Benelux.

Beide ondernemingen identificeren zich met het adagium ‘Move fast’. Dit uit zich in vlotte implementaties, de drive om organisaties sneller te laten groeien en een optimale win-win-win situatie te realiseren. Gebruikmakend van de nieuwste technologische ontwikkelingen werken ShopWorks en inRiver samen om een efficiënte omni-channel strategie vorm te geven waarbij het belang van de klant voorop staat.

Mede door de user-interface, snelle implementatie en soepele integratie met andere systemen verwachten inRiver en ShopWorks te voorzien in de behoefte van Nederlandse omni-channel professionals voor efficiënter beheer, verrijking en verspreiding van product-marketing informatie.

Redactie B2B

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken