Eerste Tribes-café opent in nieuwe Haagse vestiging

Eerste Tribes-café opent in nieuwe Haagse vestiging
  • B2b
  • 24 nov 2015 @ 10:32
  • Link
  • Redactie B2B
    Redactie B2B

    Redactie
    MarketingTribune
  • InnovatieZakelijk

Tribes kondigt haar nieuwste ontmoetingsplek aan: het eerste Tribes Café opent haar deuren in de nieuwe vestiging in Den Haag. Het Tribes Café biedt de mogelijkheid tot ontmoeten en netwerken onder het genot van eerlijke, kwalitatieve en gevarieerde gerechten. Dit nieuwe concept is toegankelijk voor iedereen, het is namelijk niet nodig om een Tribes membership te hebben om gebruik te maken van het café. Het Tribes Café bevindt zich in de Tribes vestiging aan de Kalvermarkt en is ook toegankelijk van buitenaf. Hat kantoor in Den Haag wordt donderdag 26 november geopend en is geïnspireerd door de Maori uit Nieuw-Zeeland.

Maas, partner van Tribes, geeft samen met Tribes invulling aan deze nieuwste ontmoetingsplek. Marvin van Dijken, namens Maas: ‘Voor ons is het uniek om een concept zoals Tribes vanaf de grond te zien opgroeien en we maken hier dan ook graag onderdeel van uit. Inmiddels gaan we mee naar de 4e vestiging van Tribes. Bij het Tribes Café faciliteren we niet alleen ons espresso- en broodjes concept, maar ook een splinternieuw salade concept.’

Eerlijke producten
Gasten van het Tribes Café worden voorzien van de meest eerlijke producten en de beste smaken. Gezondheid, kwaliteit en duurzaamheid staan centraal. De gerechten op de menukaart bevatten ingrediënten die van belang zijn in traditionele Maori gerechten, de hero-tribe van Tribes Den Haag, zoals lam, verschillende vissoorten en zoete aardappel. Naast deze Maori salades kunnen de echte business nomads ook zelf een verse, luxe salade samenstellen. Het Tribes Café is elke werkdag tot minimaal 19:00 uur geopend om haar gasten te voorzien van eten en drinken en (netwerk)borrels.

Openbaar
Tribes Chief en Founder, Eduard Schaepman werd geïnspireerd door het motto van Tribes ‘The mind needs to travel to be creative’ tot het openen van het eerste Tribes Café. Schaepman: ‘business nomads zijn steeds op zoek naar een inspirerende omgeving om elkaar te ontmoeten. Met dit nieuwe concept maken we Tribes toegankelijk voor iedereen.’

Nieuwe kantoor 
De vestiging in Den Haag is gelegen in het gerenoveerde Forum, in het hart van het centrum. Vergaande convenience, extreem toegankelijke ‘plug&play’ ICT faciliteiten en veel aanvullende diensten (gezonde voeding, fitness, stomerij, etc.) zijn kenmerkend voor de Tribes vestigingen.

Maori
De Maori zijn een van de meer bekende inheemse stammen, mede door hun gezichtstatoeages. Chief en Founder van Tribes, Eduard Schaepman heeft zich voor de uiting voor Den Haag al een heuse Ta Moko laten aanmeten. De traditionele dans van de Maori, de haka, is wereldwijd vermaard door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam, de All Blacks, die de dans voorafgaand aan een wedstrijd uitvoeren. Schaepman: ‘de haka is eigenlijk een geschreeuwde toespraak, begeleidt met een bijzondere dans. Het wordt vaak geassocieerd met de strijd, maar de haka wordt ook uitgevoerd ten teken dat gasten welkom zijn’.


 


 

Redactie B2B

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken