SalesQ verstevigt marktpositie

SalesQ verstevigt marktpositie
  • B2b
  • 26 feb 2016 @ 10:00
  • Link
  • Redactie B2B
    Redactie B2B

    Redactie
    MarketingTribune
  • SalesLeadgenerator

SalesQ heeft een paar veranderingen in het commerciële team doorgevoerd om het groeiende en veranderende klantenbestand beter te kunnen bedienen. Hans Berbée en Mirjam van Genugten zijn onlangs toegetreden tot het team om de relatie met opdrachtgevers te waarborgen.

Hans Berbée is begonnen als inside sales accountmanager en is verantwoordelijk voor new business en klantrelaties. In deze rol is hij de spil in het bedrijf om de vertaalslag te maken tussen de sales en de operatie. Hij versterkt het bestaande salesteam en komt van binnen de gelederen van SalesQ. Berbée zet zijn ervaring als commercieel media adviseur in bij het begeleiden van het SalesQ-team en het afstemmen van de sales-wensen van de zowel bestaande als nieuwe klanten.

Mirjam van Genugten gaat zich richten op marketing en communicatie van SalesQ. Zij zal er voor zorgen dat de ambities van SalesQ en de ontwikkelingen die voor 2016 op de kalender staan, gedeeld worden met een breder publiek. Van Genugten werkte al met het management van SalesQ aan een aantal andere projecten en breidt deze rol nu uit. Het duo werkt nauw samen met algemeen directeur Charley Beerman en commercieel directeur Pepijn Beerman.

Uitgebreid dienstenpakket
Berbée: ‘SalesQ is een mooi bedrijf wat goed loopt. Dit jaar staat in het teken van verdieping en verbreding. Meer diensten aan meer marktsegmenten. Naast media- en IT-projecten richten we onze kennis ook op andere markten. En naast accountmanagement en sales projecten, vergroten we ook onze activiteiten in inbound contactprojecten, database management en events. Onze gespecialiseerde kennis en uitgebreide ervaring biedt kwaliteit, integriteit en een ‘project op maat’ voor onze klanten.’ Van Genugten vult aan: ‘Vergeet daarbij niet dat SalesQ dit jaar gaat uitbreiden naar de rest van Europa, met als eerste land: Spanje. En dat we bij SalesQ de waardering voor de klant hoog in het vaandel hebben. Wij willen samen met onze klanten de beste resultaten boeken in de wereld van accountmanagement, sales en vanaf nu ook events.

B2b sales
SalesQ ondersteunt organisaties bij business-to-business sales en presales. SalesQ is ook koploper in b2b telemarketing en leadgeneration, en is uniek in het leveren van hoogwaardige geclassificeerde klantenbestanden.

 

Redactie B2B

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken