Rebranding Zyxel levert award op

Rebranding Zyxel levert award op
  • B2b
  • 7 dec 2016 @ 15:00
  • Link
  • Redactie B2B
    Redactie B2B

    Redactie
    MarketingTribune
  • Awards

Het Taiwanese merk Zyxel Communications is door de lokale overheid uitgeroepen tot een van de beste wereldwijde merken van Taiwan. Zyxel ontving deze eer voor het 14e achtereenvolgende jaar met een toename van zijn merkwaarde van bijna 5 procent over het afgelopen jaar. Van de 20 winnende merken is Zyxel de enige netwerkleverancier. De award is een kers op de taart van de rebranding die Zyxel het afgelopen jaar doormaakte.

De prijsuitreiking vond plaats in het Taipei International Convention Center in Taiwan.The Best Global Brands Taiwan awards worden georganiseerd door het Industrial Development Bureau van het Ministerie van Economische Zaken van Taiwan. Ieder jaar worden uit een groot aantal verschillende industrieën in Taiwan 20 winnaars benoemd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een beproefde meetmethode voor merkwaarde van Interbrand Consultancy. Op deze manier wordt de wereldwijde top 100 van merken geïdentificeerd.

Rebranding werpt vruchten af
Sinds de rebranding in 2016 staat Zyxel voor "Your Networking Ally". Het bedrijf biedt innovatieve en klantgerichte netwerkoplossingen die mensen helpen hun doelen te bereiken en de wereld te verbeteren. "Deze prijs kon niet op een beter moment komen", zegt Gordon Yang, president van Zyxel. ‘We makten de grootste transitie in de geschiedenis van Zyxel door. In de afgelopen 18 maanden organiseerden we wereldwijd een reeks workshops en boot camps. Elk Zyxel-lid is betrokken, toegewijd, en geïnspireerd door de nieuwe merkdoelstelling. De holistische benadering voor interne betrokkenheid heeft het wereldwijde team sterk gemaakt en samengebracht, wat ons de kracht geeft onze beloften waar te maken en onze klanten telkens opnieuw te inspireren.’

Look and feel
De look and feel van het merk heeft een online sensatie veroorzaakt en heeft bijgedragen aan een stijging van 113,8% websitetraffic van social media sites naar de Zyxel website. Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en service providers, zakelijke gebruikers en consumenten. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap en Valadis en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie deze site van Zyxel.

Op de foto: Tefen Tao, AVP van Zyxel’s merk en marketing management divisie, ontvangt prijs uit handen van Dr. Ming-Ji Wu (links), directeur-generaal van Industrial Development Bureau van het Ministerie van Economische Zaken.

Redactie B2B

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken