Previder start samenwerking met Custom Connect

Previder start samenwerking met Custom Connect
  • B2b
  • 2 feb 2017 @ 15:00
  • Link
  • Redactie B2B
    Redactie B2B

    Redactie
    MarketingTribune
  • CommunicatiePartnershipBig data

Previder, leverancier van datacenter-, cloud- en connectiviteitsdiensten, gaat een samenwerking aan met Custom Connect, de carrier-neutrale datacommunicatie-provider. Door de samenwerking kan Previder internationaal opererende bedrijven sneller voorzien van betrouwbare netwerkconnectiviteit. Custom Connect kan op zijn beurt de eigen klanten voorzien van diensten uit de Previder-datacenters.

Custom Connect is reseller van high-performance netwerkoplossingen met kantoren in Amsterdam, Londen, New York en Dubai. Het bedrijf voegt extra waarde toe door klanten over de hele wereld te ontzorgen met een enkel contract en support center. Net als Previder is het bedrijf carrier-neutraal. Custom Connect biedt toegang tot een netwerk van meer dan 1.500 carriers wereldwijd. Previder koos voor Custom Connect om klanten met buitenlandse kantoren connectiveitsoplossingen te bieden met de hoogste beschikbaarheid, laagste latency, en minste complexiteit, op elke locatie ter wereld.

Datacenters
Eric Vredeveldt, directeur van Previder: ‘Door de samenwerking met Custom Connect kunnen we een complete, managed oplossing bieden voor wereldwijde netwerkconnectiviteit naar onze datacenters in Nederland. Daardoor kunnen we de kwaliteit end-to-end waarborgen.’

Complementaire diensten
Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan high-bandwidth, low-latency netwerken, met een hoge beschikbaarheid. Dit is noodzakelijk om de continuïteit van hun bedrijfsvoering te garanderen, ongeacht de geografische locatie van hun vestigingen. De diensten van Custom Connect zijn de ideale aanvulling op de eigen connectiviteitstak van Previder, maar volgens Dennis Warnar, Chief Revenue Officer bij Custom Connect, zijn de voordelen wederzijds: ‘Deze partnership met Previder is voornamelijk gericht op het aanvullen van elkaars diensten. Previder biedt met zijn datacenters de service-locatie aan zijn klanten, en zij kunnen vervolgens binnen dezelfde contractrelatie via Custom Connect snel de connectiviteit, aansluitingen en netwerkverbindingen tussen al hun locaties en het datacenter realiseren. Wij garanderen hierbij altijd onafhankelijk advies en het beste aanbod.'

Redactie B2B

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken