Gijs Derks is Commercieel Directeur van het Jaar

Gijs Derks is Commercieel Directeur van het Jaar
  • B2b
  • 6 mrt 2020 @ 13:21
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • MarketingSales

Gijs Derks (Renewi) is op 5 maart 2020 uitgeroepen tot Commercieel Directeur van het Jaar. Dat gebeurde tijdens 'Hét Sales Event', één van de drie grote landelijke bijeenkomsten die jaarlijks georganiseerd worden door de Sales Management Association (SMA).

Dit Sales Event heeft al jaren het Grand Hotel Huis ter Duin als thuisbasis. Dit jaar vond het event alweer voor de dertiende keer plaats in dit prestigieuze hotel in Noordwijk.

Salesprofessionals en prominenten uit het onderwijs- en bedrijfsleven kwamen naar Noordwijk om inspirerende masterclasses, interessante keynotes en entertainment ‘van niveau’ mee te maken. De dag stond onder leiding van dagvoorzitter Marit van Bohemen. Het hoogtepunt van de dag is altijd de verkiezing van de Commercieel Directeur, Senior Sales Professional en Young Sales Professional van het Jaar. In die volgorde kwamen Gijs Derks (Renewi), Erwin van Essen (KPN) en Cor Ludema (Miele) als winnaars uit de bus. Daarnaast was er ook voldoende tijd om te netwerken. Hier werd door de salesprofessionals volop gebruik van gemaakt.

Sharing knowledge is powerful
Tijdens Hét Sales Event wordt traditiegetrouw invulling gegeven aan het jaarthema van de SMA. Dit jaar staan alle bijeenkomsten in het teken van ‘Sharing knowledge is powerful’.

Peter Vader, Emiel Kanters, Frans van Loef, Bastiaan van Hooft, Glenn Vergoossen, Marco Pesch, Derk van Haastert speelden hier mooi op in tijdens hun masterclasses. De key note sprekers van de dag waren Hans Janssen en Marco Hoogerland.

De ontknoping van de verkiezingen is na een maandenlang selectieproces altijd een spannend moment. De juryvoorzitters spraken mooie woorden en roemden de winnaars. Commercieel Directeur Gijs Derks liet Harry Homs (Intersnack) en Niels van den Hoogen (Athlon) achter zich.

Bij de Senior Sales Professionals won Erwin van Essen (KPN). In de categorie Young Sales Professionals werd Cor Ludema (Miele) tot winnaar uitgeroepen.

Op de foto boven van links naar rechts: Erwin van Essen, Gijs Derks en Cor Ludema.
(PvWK)

Lees ook: CMO versus CCO - wie wint?

Peter van Woensel Kooy

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken