VIA presenteert jury voor de Programmatic Awards 2023

VIA presenteert jury voor de Programmatic Awards 2023
  • B2b
  • 2 mrt 2023 @ 10:40
  • Link
  • Michiel van Zaane
    Michiel van Zaane

    Allround Redacteur
    BBP Media
  • Geen tag

Branchevereniging VIA heeft de nieuwe juryleden voor de Programmatic Awards 2023 bekend gemaakt. Het gaat om 23 professionals die plaatsnemen in de drie vakjury's. De uitreiking vindt op 15 juni 2023 voor de zevende keer plaats.

De Programmatic Awards belichten de beste programmatic advertisingcases en aanstormende talenten van Nederland. Na een oproep in februari hebben professionals uit de markt zich aangemeld voor een plek in een van de drie vakjury's: Talent, Campaign en Solution. De VIA Taskforce Programmatic heeft uit deze aanmeldingen een selectie gemaakt en de uiteindelijke samenstelling bepaald. Er is daarbij gekeken naar een goede balans tussen ervaring, profiel en branche. Elke categorie krijgt zijn eigen vakury met een eigen voorzitter. De voorzitters van de drie vakjury's zijn: Pauline van Miert (Talent), Marvin Vacquier Droop (Campaign) en Kevin Donker (Solution). Hoofdjuryvoorzitter is voorzitter van de VIA Taskforce Programmatic, Richard Vis.

Nieuwe categorieën

Dit jaar worden de categorieën van de VIA Programmatic Awards iets anders benaderd dan voorgaande jaren. Zo worden de subcategorieën van Solutions, 'Tech & Measurement' en 'Innovative Format', vervangen door 'Best Use Of Technology' en 'Best New Technology'. Hiermee komt VIA tegemoet aan de wens van de industrie om de Solution awards breder op te zetten. Bij de categorie Talent wordt de subcategorie Campaign Manager vervangen door Programmatic Specialist en bij de categorie Campaign is Best Omnichannel Retail Campaign een nieuwe subcategorie. Een overzicht van alle categorieën en subcategorieën is te vinden op de VIA website.

Vanaf donderdag 9 maart tot vrijdag 31 maart is het mogelijk om cases in te zenden voor een van de zeven awards. Na deze datum zal de jury zich over de inzendingen buigen en start het jureren. Vanaf 18 mei wordt de industrie traditiegetrouw gevraagd om als publieksjury op te treden en een stem uit te brengen op de genomineerde talenten. De winnaars worden op donderdag 15 juni bekendgemaakt.

Michiel van Zaane

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/b2b is een toonaangevend kennisplatform voor marketeers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste trends, inzichten en nieuwsberichten binnen de marketing tussen bedrijven.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken