Exponential Interactive breidt uit

Exponential Interactive breidt uit
  • Bureaus
  • 11 mrt 2014 @ 12:03
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • PersonaliaOnline advertisingVerkoop

Exponential Interactive heeft haar Nederlandse salesteam uitgebreid met vier medewerkers: Christine Coops, Rachid Ait Barghane, Tanja Asgarkhani en Lory Meesters.

Michiel van Turnhout, Sales Director van Exponential Interactive in Nederland is enthousiast over de nieuwe teamleden: 'We hebben onze nieuwe medewerkers zeer zorgvuldig geselecteerd. Doordat we nu goed voet aan de grond krijgen in Nederland, is het geweldig dat we zulke ervaren en gedreven mensen als collega’s mogen verwelkomen.'

Christine Coops (33) is in dienst getreden van Exponential Interactive als Salesmanager. Zij komt van Be Viacom en werkte voor Nickelodeon. Hiervoor had ze andere commerciële banen in de online advertising branche. Christine heeft een fascinatie voor de snelheid van het vak.

Rachid Ait Barghane is sinds kort begonnen als Sales Manager bij Exponential Interactive. Al 10 jaar werkzaam in de media aan zowel mediabureau- als klantzijde, is hij de afgelopen anderhalf jaar werkzaam geweest als Senior Account Manager bij Semilo.

Tanja Asgarkhani is aangenomen bij Exponential Interactive als Jr. Sales Manager. Zij heeft door de jaren heen bij verschillende mediapartijen ervaring opgedaan, waaronder bij Videostrip het online video advertising network. Hier vervulde zij de rol van Ad Ops Manager/ Projectmanager.

Lory Meesters is sinds kort begonnen als Jr. Account Manager bij Exponential interactive. Ze behaalde haar bachelor Media en Cultuur en master Television Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft ervaring opgedaan tijdens haar stages als assistent-redacteur drama bij VPRO en assistent publiciteit non-fictie en vertaalde literatuur bij De Bezige Bij.

Exponential Interactive is een wereldwijd opererende leverancier van advertentie-intelligentie en digitale media-oplossingen voor adverteerders. Het e-X Advertising Intelligence Platform combineert gegevens en technologie om merken te helpen hun potentiële klanten te vinden en bereiken door middel van boodschappen via display, video en mobiele kanalen op wereldwijde schaal. De divisies om publiek te betrekken bij een merk bestaan uit Tribal Fusion, Firefly Video, AdoTube en mobiel advertentienetwerk AppSnack. Exponential houdt hoofdkantoor in Emeryville, California en is in Nederland gevestigd in Amsterdam. 

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken