Peter Wybenga lanceert nieuwe nationale feestdag Half Year's Eve en Half Year's Eve Awards

Peter Wybenga lanceert nieuwe nationale feestdag Half Year's Eve en Half Year's Eve Awards
  • Bureaus
  • 1 dec 2014 @ 09:00
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • AwardsEvenement

Op 28 november vond in het hoofdstedelijke Amstel Hotel de vrienden- en perspresentatie plaats van een nieuw nationaal, jaarlijks terugkerend evenement: Half Year's Eve. Initiatiefnemer is Peter Wybenga.

'Aan het einde van het jaar blikt iedereen terug op het voorbije jaar en worden plannen gemaakt voor het nieuwe jaar', vertelt Peter Wybenga. 'Mensen hebben persoonlijke voornemens, bedrijven formuleren targets. Aan het einde van het volgende jaar echter kan men wel terugblikken en constateren wat er wel en niet gelukt is maar dán is er niets meer aan te doen.'

 


Halfjaarsavond fungeert daarom vooral ook als stimulans om dátgene wat men zich heeft voorgenomen, ook direct waar te maken. Een moment waarop personen en bedrijven, die hun grotendeels doelstellingen hebben gerealiseerd, gaan bepalen hoe ze die tweede helft ook ánderen kunnen helpen in dat tweede halfjaar alsnog hun targets te halen of om dromen waar te maken.

Tijdens het exclusieve Half Year’s Eve Gala in het InterContinental Amstel Hotel wordt op 30 juni een selectie van mensen en bedrijven die uitzonderlijke prestaties hebben geleverd in de eerste helft van het jaar én die een opvallend goed plan hebben voor de tweede helft, uitgebreid in het zomerzonnetje gezet bij de uitreiking van de HYE Awards.

Peter Wybenga: 'Ieder jaar op 30 juni is het feest in heel Nederland. Want ook al lijkt Halfjaarsavond of Half Year's Eve in eerste instantie een gimmick, in werkelijkheid is het voor iedereen een belangrijk moment. Bezinning. Terugkijken én vooruitkijken! Het is bijna zomervakantie… maar eerst is het Halfjaarsavond! Met halve oliebollen, halve liters bier, piccolo’s Champagne en om twaalf uur ‘s nachts een hartelijk ‘gelukkig halfjaar!’ in huiskamers en kroegen, feest- en concertzalen, in het Amstel Hotel; overal waar Halfjaarsavond wordt gevierd.'


Peter Wybenga en Hans Dulfer


Jan des Bouvrie en Henkjan Smits


Frits Huffnagel en Dirk Zeelenberg


Bas Vlugt, Michiel Frackers en Merel van Poorten


DJ Maestro en Dennis van der Geest

www.halfyearseve.com

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken