SpinAwards 2015 hebben nieuwe prijs: Grand SpinAward

SpinAwards 2015 hebben nieuwe prijs: Grand SpinAward
  • Bureaus
  • 9 apr 2015 @ 13:18
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • CreatieAwardInteractieE-marketingCampagnes

Bij de SpinAwards wordt dit jaar voor het eerst een nieuwe categorie uitgereikt: de Grand SpinAwards. Deze prijs wordt toegekend aan degenen die de meeste impact hebben gehad op het digitale denken en de echte gamechangers zijn in het vak.

Op donderdag 16 april vindt de zeventiende editie van de SpinAwards Night plaats in The Warehouse. Tv-presentator Ajouad el Miloudi host dit jaar de uitreiking. Het programma begint met een groot diner waarbij ook de Zilveren en Gouden SpinAwards worden uitgereikt voor het beste digitale werk. De uitreiking is voor liefhebbers live te volgen via Twitter’s nieuwe livestreaming-app Periscope. Het diner is met meer dan 450 gasten al uitverkocht, voor het feest zijn nog kaarten beschikbaar.

Nieuwe locatie van het event is The WareHouse in de Elementenstraat. Dit is de grondlegger van de Nederlandse underground-scene. Het is de locatie waar het in de jaren ‘90 allemaal begon en waar de eerste grote housefeesten plaatsvonden. Dit is ook het tijdperk waarin het internet en de SpinAwards zijn ontstaan. 

Er worden in twaalf verschillende categorieën winnaars van Zilveren en Gouden SpinAwards bekendgemaakt door Ajouad el Miloudi. Per categorie worden maximaal drie Zilveren en/of Gouden SpinAwards uitgereikt. De prijzen voor bureau en opdrachtgever van het jaar maken dit jaar plaats voor een echte oeuvre-award: De Grand SpinAwards. De organisatie spreekt over 'de hoogste eer voor de echte game-changers in de business'. 

De line-up voor het feest is zoals vanouds verzorgd door DJ Raymundo en bestaat onder andere uit: The Flexican & MC Fit, Les Deuxx, Hope & Diapari, Mc Choral en Entertainment by Entertainment Matters. In de Marktplaats Zakelijk Lounge draait Eelke Kleijn.

Tijdens de SpinAwards Night vinden er tijdens het diner en het feest diverse speciale activiteiten plaats, georganiseerd door de sponsoren Marktplaats Zakelijk, MediaMonks, Twitter, Persgroep en Born05. In de Marktplaats Zakelijk-lounge kunnen gasten genieten van relaxte muziek, lekkere drankjes en Virtual Reality ervaren met de Samsung Gear VR. Een bijzondere primeur dit jaar is de Twitter Vine Booth die op de SpinAwards Night voor het eerst in Nederland te zien zal zijn. 

www.spinawards.nl

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken