Nederlands bureau Mr.Prezident breidt uit naar New York

Nederlands bureau Mr.Prezident breidt uit naar New York
  • Bureaus
  • 19 mei 2015 @ 14:56
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • ZakelijkCreatieBranding

Mr.Prezident, een creatieve Amsterdamse startup gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele Prezi-presentaties, breidt internationaal uit. Het bureau opent een nieuwe vestiging in New York. Vanuit dit nieuwe kantoor in Soho zal Mr.Prezident beter in staat zijn om huidige en nieuwe klanten in de VS te bedienen. Celeste van der Spoel zal het kantoor in New York gaan leiden.

Sinds de oprichting in 2011 richt de Amsterdamse startup zich vooral op het ontwikkelen en ontwerpen van professionele en creatieve Prezi-presentaties voor bedrijven. Het bureau is sinds 2012 een officiële Prezi-expert en bedient inmiddels klanten over de hele wereld. In 2014 kwam maar liefst 30% van de opdrachten uit de Verenigde Staten. Als antwoord op de snel groeiende vraag naar professionele presentaties vanuit Amerikaanse bedrijven opent Mr.Prezident nu een vestiging in New York.

Celeste van der Spoel zal de activiteiten van Mr.Prezident op de Amerikaanse markt gaan leiden. Met haar creatieve roots in de internationale reclamewereld en ervaring in de Amerikaanse markt zal zij vanuit het kantoor in New York als aanspreekpunt en sparringpartner fungeren voor klanten in Noord-Amerika. 'Ik zie veel potentie voor Mr.Prezident hier in de Verenigde Staten. Ons design-denken en de Nederlandse recht-door-zee-mentaliteit zullen hier zeker niet ongemerkt blijven,' aldus Van der Spoel.

Pieter Bosschaart, oprichter en commercieel directeur bij Mr.Prezident: 'Nergens wordt zoveel gepresenteerd als in de VS. Veel bedrijven zijn dan ook op zoek naar experts die kunnen helpen bij het vertellen en visualiseren van hun verhaal. Met de opening van ons kantoor in New York willen we sneller en beter in kunnen spelen op deze behoefte. Fysieke aanwezigheid stelt ons in staat om een nog nauwere samenwerking aan te gaan met onze klanten. Het tijdsverschil tussen Amsterdam en New York zien wij als een voordeel. Als er in New York geslapen wordt, kunnen wij in Amsterdam produceren. We zijn trots op deze mooie stap en kijken ernaar uit om onze business in Nederland en vooral internationaal nog verder uit te breiden.'

Mr.Prezident is een Prezi-designbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van bedrijfspresentaties. Het bureau is in 2011 opgericht door Pieter Bosschaart en Paul van Hattem en is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf met twintig medewerkers.  

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken