Smart.pr werkt voor VPRO, Helpling, Arriva, Hanos en Human

Smart.pr werkt voor VPRO, Helpling, Arriva, Hanos en Human
  • Bureaus
  • 31 aug 2015 @ 00:00
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • PRAppsMedia

Smart.pr, het bedrijf achter de gelijknamige software-tool voor PR-professionals, heeft de afgelopen periode verschillende nieuwe accounts verworven. Omroepen VPRO en Human, startup Helpling, Stadsschouwburg Amsterdam, vervoersbedrijf Arriva en horecagroothandel Hanos werken vanaf nu met Smart.pr.

Andrew Visser, PR-manager bij Helpling vertelt over de samenwerking: ’Door te werken met de goede en overzichtelijke interface van Smart.pr kan ik in slechts een paar stappen zien bij welke journalist het onderwerp van mijn persbericht aansluit. Dit scheelt niet alleen een hoop onnodig speurwerk, maar zorgt er ook voor dat ik mijn persberichten sneller en gerichter kan versturen.' 

Mark Walschot, CEO van Smart.pr: ‘We bouwen onze software al jaren volgens een strikt recept: dat sterke persrelaties en unieke content jouw PR succesvol maken.  Wat wij doen met ons systeem is simpelweg alles daaromheen gemakkelijker maken. Dat deze focus nu zijn vruchten afwerpt en dat we de eer hebben om met zoveel diverse, toonaangevende organisaties te mogen werken, is voor ons hele team de ultieme beloning.' 

Bij Helpling is het mogelijk om online en via een smartphone app een betrouwbare schoonmaker uit de buurt te boeken. Dit betekent dat men niet langer zelf hoeft te zoeken of rond te vragen naar een goede schoonmaker uit de buurt. Consumenten kunnen nu in slechts een paar stappen een ervaren en lokale schoonmaker vinden. Helpling lanceerde een jaar geleden en is nu al leider in 12 markten. Helpling heeft 56,5 miljoen euro opgehaald van Lakestar, Mangrove, Rocket Internet en andere high profile investeerders om op globale schaal haar leidende positie en duurzame groei uit te breiden.

Smart.pr is een slimme en simpele softwaretool voor PR- en communicatieprofessionals. Je beheert je mediacontacten en hebt toegang tot de beste journalistendatabase van Nederland. Je maakt je berichten eenvoudig op en verspreidt ze persoonlijk. En je meet de impact van je bericht, tot aan de publicatiecijfers en social media. Smart.pr bedient ruim 250 A-merk klanten en werkt o.a. voor Aegon, Discovery, Philips, Red Bull en Unicef.

www.smart.pr

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken