VakantieXperts positioneert zich als vakantie-moodboard

VakantieXperts positioneert zich als vakantie-moodboard
  • Bureaus
  • 28 dec 2015 @ 10:55
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • CampagnesCommercialsMarketingOnline advertising

Deze winter wil VakantieXperts reislustige consumenten verleiden met een nieuwe campagne. In de maanden januari en februari vestigt de reisorganisatie de aandacht op een nieuw concept om met een inspiratie-moodboard je eigen droomvakantie vorm te geven, maar het regelen ervan over te laten aan de experts. De multimediacampagne bestaat uit een tv-commercia met add-on, pre-rolls op YouTube en RTL XL, twee radiocommercials, bannering en retargeting online, inzet van social media en POS in de winkels.

De ideale vakantie ziet er voor iedereen letterlijk en figuurlijk anders uit. Daarom heeft VakantieXperts het 'vakantie-moodboard' als idee aangegrepen om verschillende persoonlijke wensen over de ideale vakantie te visualiseren op een manier waarvan iedereen in de vakantiemood raakt. Om inspiratie hoef je als reiziger niet verlegen te zitten; de VakantieXperts inspiratiebrochure bevat alle mogelijke bouwstenen voor alle soorten reizigers en reizen.

Vakantie-moodboard

Op de VakantieXperts-website vinden vakantieboekers de doorvertaling van de brochure en kunnen ze hun eigen vakantie-moodboard samenstellen. Om thuis vakantie-ideeën op te doen kan men de gids gratis ophalen bij een van de 200 VakantieXperts-winkels in Nederland.

'De reisadviseurs van VakantieXperts zijn gespecialiseerd in maatwerk', zegt Suzan Kuiper, brandmarketeer van VakantieXperts. 'Wij zoeken aan de hand van de wensen van de reiziger de plek en invulling die precies bij hem past. Zo kan hij genieten van dat onovertroffen vrije vakantiegevoel. Ons doel is om klanten daarbij te inspireren en verrassen en daarmee hun verwachtingen te overtreffen. Deskundigheid zit in het DNA van onze reisorganisatie, daarom kunnen we dit unieke concept ook bieden. De campagne benadrukt onze schat aan expertise en inspiratie – we willen van elke vakantie een ontdekking maken.'

Credits

Opdrachtgever: VakantieXperts
Verantwoordelijk bij klant: Danja Lekkerkerk, Suzan Kuiper
Reclamebureau: Kumpany
Account bij bureau: Eveline Herklots
Creatie: Ingrid Mesman, Mark Beuving, Jona Rotting
Regie & fotografie: Paul D. Scott
Productie: Paul D. Scott, Shirley Kroeke
Styling: Ellen Hoste, Claire Gritten
D.O.P.: Ebrahim Hajee
Muziek & geluid: Geert van Gaalen, Studio de Keuken
Postproductie: MPC Amsterdam
Mediabureau: De Media Maatschap
PR: MVPR Amsterdam 



Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken