Co-Creatie Buro introduceert eerste Supersize Smartphones

Co-Creatie Buro introduceert eerste Supersize Smartphones
  • Bureaus
  • 11 aug 2016 @ 10:59
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • Instore marketingInnovatie

Co-Creatie Buro introduceert de eerste Supersize Smartphones bij Muntstad Volkswagen in De Meern en Zeist. Muntstad is officieel merkdealer en servicepartner van diverse automerken en zet twee interactieve displays in aangezien de digitalisering van het aankoopproces een vlucht heeft genomen in de autobranche. Met de toevoeging van de smartphone wordt een brug geslagen tussen de digitale showroom- en fysieke showroombeleving.

Met de inzet van de smartphones ontstaat er een crossmediale ervaring, zo meldt Muntstad. 'Online en offline komen hier bij elkaar en versterken daarmee de showroomervaring. Door de dynamische setting tussen klant en verkoper is de smartphone een laagdrempelige manier om de klant te bedienen.'

'Smart shopper' 

De smartphone vormt het epicentrum van ons dagelijkse leven. Acht jaar na de introductie van de eerste iPhone is de smartphonemarkt volwassen geworden. Volwassenen brengen gemiddeld drie uur per dag door op hun smartphone. Ruim 50 procent van de shoppers komen dan ook voorbereid de winkel binnen. Ze hebben zich thuis georiënteerd, voorafgaand aan de aankoop. Een iets kleinere groep doet dit onderweg naar de winkel of in de winkel. Voor Co-Creatie Buro de reden om in te spelen op deze ontwikkeling en de smartphone een extra waarde te geven op de winkelvloer.

Tyno Koelewijn van Co-Creatie Buro: 'Het gebruik van een smartphone of tablet door winkelmedewerkers wordt positief ervaren door de consument. Echter moet er wel relevante informatie worden geboden, zoals aanvullende productinformatie, voorraadstatus en productvergelijking.'

Supersize Smartphone

De Supersize Smartphone is een Android/iOS-gestuurde display en heeft nagenoeg alle functies van een werkelijke smartphone. Dit maakt hem laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Denk aan mobiel internet, e-mailen en filmpjes kijken. Bij Muntstad presenteren ze de verschillende service- en mobiliteitsapps, kun je een auto configureren in de showroom of de voorraad van zowel nieuwe als gebruikte auto’s bekijken. 

www.cocreatieburo.nl

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken