Melvin van Luit benoemd tot MT lid MWM2

 Melvin van Luit benoemd tot MT lid MWM2
  • Bureaus
  • 30 sep 2016 @ 13:26
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • OnderzoekPersonalia

Melvin van Luit treedt toe als operationeel manager tot het managementteam van MWM2. Ruim tien jaar geleden begon Van Luit als student-stagiair bij een van de tien grootste marktonderzoekbureaus van Nederland. Hij was de enige 'in dienst' naast een vaste kracht.

Sindsdien is er veel veranderd. Afgelopen jaar stormde MWM2 de top 10 van het MOA Jaaroverzicht Onderzoeksbureaus binnen. In drie jaar tijd is MWM2 van plek 32 naar nummer 10 gestegen op de lijst met de 50 belangrijkste onderzoeksbureaus van Nederland. MWM2 behoort inmiddels tot de grotere bureaus op de Nederlandse markt en dat biedt werknemers perspectief, volgens MWM2-oprichter Govert van den Bos: 'Opdrachten worden meer divers en complexer, er komen collega's bij waar we veel van kunnen leren, het biedt carrière kansen en verstrekt onze positie ten aanzien van de concurrentie.'

Om die groei te kunnen realiseren en tegelijkertijd de snelheid en kwaliteit te kunnen waarborgen waar het bedrijf prat op gaat, heeft MWM2 de afgelopen jaren flink geïnvesteerd. In nieuwe technologie zoals de Mobile Research App, in nieuwe onderzoeksafdelingen zoals Social Insights, in een eigen kwalitatief onderzoekscentrum, het Customer Journey lab, maar ook in een eigen toezichthouder op het gebied van privacy en een eigen opleidingsprogramma, de MWM2 Academy. Als marktonderzoeker ziet MWM2 zich geconfronteerd met snel veranderende regelgeving op het gebied van privacy, data, ISO-certificering en de bescherming van persoonsgegevens. De grote uitdaging bij die groei en toegenomen regeldruk is dat het bedrijf niet verandert in een ambtelijk, stroperig apparaat, zegt Van den Bos.

Daarom is Van Luit als vierde lid toegevoegd aan het managementteam dat bestond uit MWM2-oprichters Hemmo Vriend en Govert van den Bos en Manager Onderzoek Manon Wiegman. Van Luit gaat zich als operationeel manager bezig houden met het stroomlijnen van HR, kwaliteit en processen, kantoororganisatie en juridische zaken. Van den Bos: 'Melvin is ongelofelijk betrokken, intelligent en resultaatgericht. Hij heeft enorm veel kennis en een heldere manier van communiceren. Hij staat middenin het bedrijf. Hij kent alle afdelingen goed, maar ook de strategische issues.'

www.mwm2.nl

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken