Sabine Post-de Jong in directie Hill+Knowlton

Sabine Post-de Jong in directie Hill+Knowlton
  • Bureaus
  • 15 dec 2016 @ 00:02
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • ZakelijkPromotiePersonaliaCommunicatiePR

Sabine Post-De Jong treedt met ingang van 1 januari 2017 toe tot de directie van communicatie-adviesbureau Hill+Knowlton Strategies. Ze is sinds 2011 werkzaam bij het bureau, als verantwoordelijke op het gebied van M&A en financiële communicatie. In haar nieuwe functie zal zij tevens de Business Development van Hill+Knowlton in Nederland onder haar hoede krijgen.

Met de toevoeging van Sabine Post-de Jong (41) aan het directieteam verankert Hill+Knowlton de eigen dienstverlening op het gebied van overnames en acquisities op het hoogste niveau binnen de organisatie en is het bureau nog beter in staat de positie als trusted advisor bij uitdagende communicatievraagstukken verder uit te bouwen.

'Sabine heeft zich bewezen als een uitstekend boardroomadviseur, met een analytische kijk op de bedrijfs-strategische uitdagingen van onze opdrachtgevers', zegt Frédérique Demenint-van der Ven, CEO van Hill+Knowlton Strategies Nederland. 'Haar expertise op dit gebied, in combinatie met haar uitgebreide ervaring binnen het Nederlandse bedrijfsleven maakt dat zij als geen ander in staat is bij te dragen aan de meest gecompliceerde communicatievraagstukken van onze opdrachtgevers. Juist in een tijd waarin organisaties te maken hebben met ingrijpende en snelle veranderingen en een volatiel stakeholderlandschap, is haar diepgaand inzicht in gerelateerde communicatie vraagstukken van grote toegevoegde waarde.'

Fokker, Delhaize en D.E. Master Blenders helpen fuseren

De afgelopen jaren is het team van M&A-communicatieprofessionals onder leiding van Post-de Jong betrokken geweest bij een groot aantal beeldbepalende transacties, waaronder de IPO van Takewaway.com, de overname van Koninklijke Ten Cate door Gilde Buy-Out Partners, de overname van Fokker Technologies door GKN, de fusie tussen Ahold en Delhaize en de combinatie van D.E. Master Blenders en Mondelēz. Sabine zal naast haar directieverantwoordelijkheden nadrukkelijk actief blijven als adviseur voor de Raden van Besturen en Raden van Commissarissen op de meest spannende momenten.

 Per 1 januari 2017 bestaat de voltallige directie van het bureau uit Frédérique Demenint- van der Ven (CEO), Jack de Vries (Board Director, practice lead Public Affairs), Sabine Post-de Jong (Board Director, practice lead M&A en Financial) en Jenny Grevenstuk (Finance Director).

Hill+Knowlton Strategies is sinds 1972 een van de toonaangevende communicatie-adviesbureaus in Nederland, werkzaam voor zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven. Het bureau is onderdeel van het wereldwijde netwerk van Hill+Knowlton met meer dan 80 kantoren in 49 landen. 

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken