Erin Zito en Silvia Vinkenoog Lenberger business directors DDB & Tribal Amsterdam

Erin Zito en Silvia Vinkenoog Lenberger business directors DDB & Tribal Amsterdam
  • Bureaus
  • 23 jan 2017 @ 11:32
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • ZakelijkPersonaliaStrategie

DDB & Tribal Amsterdam heeft het eigen senior team uitgebreid met de promotie van Erin Zito en Silvia Vinkenoog Lenberger tot business directors. Daarnaast heeft het bureau Paola Bersi aangesteld als international account director.

Silvia Vinkenoog Lenberger is werkzaam bij DDB & Tribal Amsterdam sinds 2010 waar zij begon als allround accountmanager. In haar voorgaande rol leidde ze geïntegreerde, data-gedreven campagnes voor merken als Ziggo, Centraal Beheer, McDonald’s en Heineken.

“Technologie en het gedrag van consumenten veranderd constant. Het is daarom belangrijk complexe technologische processen uiteen te kunnen zetten voor klanten zodat zij op basis daarvan de beste creatieve beslissingen kunnen nemen” zegt Silvia. “DDB & Tribal Amsterdam heeft mij de mogelijkheid gegeven me hierin te specialiseren.”

Erin Zito: focus op new business

Erin Zito startte in juni 2015 bij het bureau als projectmanager en was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van apps en de social media strategie voor klanten als Adidas en Royal Canin. In haar nieuwe rol zal zij verantwoordelijk blijven voor deze klanten en zich daarnaast gaan focussen op new business.

'DDB & Tribal Amsterdam is een bureau dat wendbaar, effectief en innovatief is', zegt Zito. 'Daarnaast heerst er een ondernemende cultuur en hebben we een mondiaal bereik. Het is een omgeving waarin ik kan uitblinken en waar ik in staat ben om een echte impact te hebben op het bureau en mijn klanten.'

Ivo Roefs, co-CEO van DDB & Tribal Amsterdam: 'Het is altijd fantastisch om te zien hoe onze mensen zich ontwikkelen richting de top binnen ons bedrijf. We zijn ontzettend trots op Silvia en Erin’s vermogen om resultaten te boeken op te lange termijn voor onze klanten.'

Groei voor DDB & Tribal Amsterdam 

Daarbij komt nog de benoeming van Paola Bersi (midden op foto onderaan), die is aangesteld als international account director. Deze uitbreiding komt voort uit een periode van groei bij DDB & Tribal Amsterdam waaruit nog meer promoties zijn voortgekomen, waaronder Marisja Endstra en Jolijn de Visser tot Senior Producers, Simone van den Bogaard tot Junior Producer, Stephan Verschoof tot IT Manager en Marco Kruk heeft onlangs het team versterkt als Motion & Graphic Designer.

Nieuwe posities bij DDB & Tribal voor Erin Zito, Paola Bersi en Silvia Vinkenoog.

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken