Deze bureaus doen mee aan Adnight 2017

Deze bureaus doen mee aan Adnight 2017
  • Bureaus
  • 7 jun 2017 @ 00:53
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • EvenementNieuwkomersCreatieInteractie

Adnight maakt de eerste helft van de bureaus bekend die hun deuren zullen opengooien tijdens de open avond van de Amsterdamse creatieve industrie op 6 oktober 2017. Met de bekendmaking van de eerste namen geeft Stichting Adnight ook direct het startsein voor de 'early bird' kaartverkoop.

De line-up van Adnight 2017 is samengesteld om de diversiteit van de Amsterdamse creatieve communicatie-industrie weer te geven. Gebaseerd op feedback van bezoekers van de eerste editie en een survey waarin gevraagd werd naar mensen hun drie favoriete bureaus is de lijst samengesteld. De line-up bestaat net als vorig jaar uit vijftig bureaus, waarvan meer dan 50% nieuw is ten opzichte van de vorige editie.

Nieuwsgierigen kunnen 6 oktober een kijkje nemen bij zowel internationale als nationale bureaus, grote en boutique agencies, specialty bureaus op het gebied van VR, social & design. Natuurlijk ontbreken ook de productiehuizen op het gebied van muziek, film en digitaal niet in het rijtje.

Vijfentwintig bureaus

De bureaus die vorig jaar als eerste ‘ja’ zeiden tegen Adnight zijn ook dit jaar weer van de partij: Achtung McGarryBowen, Ambassadors, Code d’Azur, Indie Amsterdam, MassiveMusic, TBWA\Neboko en Virtue, het creatieve bureau van VICE.

Adnight voegt daarnaast ook 72andSunny, 180 Amsterdam, Alfred, Cake Film, Capitola, CloudFactory, Dorst & Lesser, Energize, Grrr, Isobar, Kingsday, Kokoro, N=5, Selmore, Superhero Cheesecake, Tosti Creative, Wayne Parker Kent en Woodwork toe aan de line up. Vanaf 18h00, twee uur vroeger dan vorig jaar, kunnen Adnight bezoekers met deze bureaus kennis maken. De rest van de line up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Adnight Afterparty

Er wordt net als vorig jaar weer een afterparty georganiseerd waar ADNIGHT-bezoekers na hun bureau route kunnen samenkomen en indrukken uitwisselen. De ADNIGHT afterparty start om 23:00 uur en zal dit jaar plaatsvinden in De Marktkantine. De afterparty kan alleen bezocht worden met een ADNIGHT passe-partout - nu verkrijgbaar via Adnight.nl

Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken