MediaMonks opent elfde kantoor in Mexico

MediaMonks opent elfde kantoor in Mexico
  • Bureaus
  • 26 jan 2018 @ 12:25
  • Link
  • Redactie Bureaus
    Redactie Bureaus

    Redactie
    MarketingTribune
  • ZakelijkDigitaalStrategieCreatie

Met de opening van een kantoor in Mexico-Stad richt creatief productiebureau MediaMonks zich op groeiende vraag naar high-end geïntegreerd productiewerk in de regio. MediaMonks’ elfde internationale kantoor zal onder leiding komen te staan van Marcelo Planchart en Alexander van Rijn.

De uitbreiding naar Mexico-Stad is een vervolgstap op succesvolle samenwerkingen met gevestigde Mexicaanse merken en bureaus als Aeroméxico, Leo Burnett, Ogilvy, Publicis, Visa en het toerismebureau Visit Mexico.

MediaMonks CEO, Victor Knaap: 'We zijn enorm blij om dit nieuws te kunnen delen, want we zijn al een paar maanden onder de radar aan de slag aan hele mooie producties. De projecten die we tot dusver hebben geproduceerd, variëren van TVC's tot apps en digitale platformen. Naast onze productiecapaciteiten in te zetten voor de lokale markt, hebben we al veelvuldig samengewerkt met internationale klanten om campagnes in Mexico en de rest van de Latijns-Amerika uit te rollen.'

Er staat al een aantal grote projecten op naam van MediaMonks Mexico. Zo werd de compleet vernieuwde app van Aeroméxico direct na lancering een van Mexico’s meest gedownloade apps en werd in opdracht van het toerismebureau Visit Mexico een volledig geïntegreerde campagne ontwikkeld, inclusief een interactieve film, een mobile-first platform en TVC’s voor vijf verschillende markten.

Marcelo Planchart: 'Wanneer je kijkt naar omzetgroei is Latijns-Amerika de snelst groeiende markt in digital advertising. Met de opening van het kantoor in Mexico zijn er in totaal 200 Monks werkzaam in Latijns-Amerika; we hebben ze allemaal nodig om aan de grote vraag naar hoogstaand productiewerk te voldoen. Met kantoren in Argentinië, Brazilië en nu Mexico, kan MediaMonks de Latijns-Amerikaanse markt nog beter van dienst zijn met wereldwijde expertise en lokaal talent.'

Momenteel zijn er bij MediaMonks meer dan 650 Monks werkzaam, verspreid over kantoren in Amsterdam, Londen, Stockholm, Dubai, Los Angeles, Buenos Aires, Mexico Stad, São Paulo, Singapore en Shanghai.



Redactie Bureaus

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken