Contentmarketingbureau iMediate neemt ZB over

Contentmarketingbureau iMediate neemt ZB over
  • Bureaus
  • 25 mei 2023 @ 12:30
  • Link
  • Sjaak Hoogkamer
    Sjaak Hoogkamer

    hoofdredacteur
    MarketingTribune
  • Geen tag

Contentmarketingbureau iMediate uit Hilversum neemt het in Ede gevestigde ZB Communicatie & Content over. Met het samengaan ontstaat naar eigen zeggen ‘een end-to-end bureau met dertig specialisten voor strategie, digital, creatie en productie.’

Op foto boven v.l.n.r. Merijn Aalbers, Robbert Zantinge, Wynet Kalf, Joost Driessen

Joost Driessen, directeur/eigenaar van iMediate: ‘ZB is een prijswinnend, strategisch sterk bureau dat bekend staat om haar creatieve, digitale oplossingen voor klanten.Ik ken en volg het bureau al heel lang en ik zeg het maar even zoals ik het voel: ik ben verdomd blij en trots op deze acquisitie.'

ZB bestaat sinds 1991 en werkt al meer dan dertig jaar voor opdrachtgevers als BPD/Bouwfonds, PGGM, SNS Bank, Achmea en Sociaal Economische Raad.

iMediate heeft als contentmarketingbureau vooral ervaring in (food)retail en werkt onder meer voor Sligro en Superunie. Het bureau in Hilversum exploiteert daarnaast eigen B2B contentplatforms voor professionals in entertainment, ICT en duurzame voedselproductie. iMediate beschikt over in-house kook-, foto/video- en podcaststudio’s.

Robbert Zantinge, eigenaar van ZB: ‘De bureaus zijn vergelijkbaar en complementair en de business sluit eigenlijk naadloos aan. Net als iMediate ontwikkelt ZB contentstrategieën, campagnes, videoproducties, magazines en online platforms. Tegelijk versterken de teams elkaar met specifieke competenties en wordt het dienstenportfolio naar al onze klanten nog sterker en diverser.’

Managementteam

Wynet Kalf, nu managing director van ZB en daarvoor commercieel directeur van online bureau Presenter, krijgt de dagelijkse leiding. Het managementteam bestaat daarnaast uit Merijn Aalbers en Joost Driessen.

Aalbers kwam vorig jaar over van bureau LVB en is nu digital strateeg bij ZB. Hij wordt binnen het nieuwe bureau eindverantwoordelijk voor strategie, digital en creatie. Driessen is een ervaren media-ondernemer. Hij was als investeerder, eigenaar en directielid betrokken bij meerdere bureaus. Hij zal zich gaan richten op business development en de verdere uitbouw van het bureau. Ook Zantinge blijft als strategisch adviseur aan het bureau verbonden.

 

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/bureaus biedt nieuws, achtergronden en analyses over alle actuele ontwikkelingen binnen het reclamevak en de media (off- en online) die daarin worden ontwikkeld.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken