Rabbering ambassadeur Trek Bicycle

Rabbering ambassadeur Trek Bicycle
  • Content
  • 17 aug 2018 @ 09:46
  • Link
  • Nanny Kuilboer
    Nanny Kuilboer

    Redacteur
    BBP Media - MarketingTribune
  • Evenement

Fietsproducent Trek is een samenwerking aangegaan met radio-DJ Paul Rabbering. Rabbering gaat voor fiets- en muziekliefhebbers een muzieklijst samenstellen: de ‘Trek List'.

De muzieklijst zal openbaar worden gemaakt op het officiële Trek Bicycle Benelux Spotify-account.

Daarnaast biedt Trek consumenten ook de mogelijkheid om de DJ zelf aan het werk te zien achter de draaitafels op het gratis toegankelijke jaarlijkse event ‘Trek World’ op 18 augustus.

Rabbering: ‘Toen Trek mij benaderde voor dit project, hoefde ik niet lang na te denken. Naast mijn liefde voor muziek, ben ik ook weg van fietsen. Het begon vorig jaar met een blessure die me een week of twee op de bank thuis hield. Ik keek vol ontzag naar de Tour en kocht zonder enige ervaring een Trek Domane en nu zit ik al op zo’n 7000 kilometer! Fietsen is sportief en sociaal. Je bent altijd op avontuur en net als bij muziek kan ik niet meer zonder. Bij het maken van de Trek List heb ik me laten inspireren hoe ik zelf muziek luister terwijl ik fiets en dat gaat echt alle kanten op.’

Premiere op Trek World

De Radio 2 DJ zal morgen zijn Trek List live ten gehore brengen achter de draaitafels.

Martin Sneeuw, media specialist Trek Benelux: ‘Naast dat Trek World een moment is voor verschillende soorten consumenten om de nieuwste fietsen te bewonderen, is het vooral een moment om elkaar te ontmoeten onder het genot van muziek en een hapje en een drankje en echt aan de gang te gaan met de fietsen.’ Brand Manager Jan Willem Groen voegt hier aan toe: ‘Net zoals Paul bij Radio 2 een zeer brede doelgroep aanspreekt, is Trek de afgelopen jaren uitgegroeid tot een merk dat meerdere doelgroepen aanspreekt met verschillende soorten fietsen. Trek biedt een uitgebreide collectie e-bikes aan met voor ieder wat wils. Of je nu een recreatieve fietser bent of iemand die de zijn elektrische fiets gebruikt voor woon- werkverkeer, er is voor iedereen een passende fiets.’

Trek World Consumentendag vindt morgen plaats en is gratis te bezoeken. Registreren kan hier.

Nanny Kuilboer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/content geeft elke dag inzicht en duiding over de geïntegreerde inzet van (relevante) content voor het realiseren van duurzame klantrelaties (b2b en b2c). Content marketing is de bindende strategie om op het juiste moment met de juiste content op het juiste kanaal met een klant in contact te staan.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken