Iglo plaatst vacature voor nieuwe Kapitein Iglo

 Iglo plaatst vacature voor nieuwe Kapitein Iglo
  • Food-en-retail
  • 8 feb 2016 @ 13:13
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • FoodMerken

Een ongewone vacature voor de functie van één van Nederlands meest geliefde ambassadeurs heeft een enorme vlucht genomen. Meer dan 250 kandidaten hebben inmiddels op de functie gesolliciteerd. Kapitein Iglo look-a-likes, jonge zeebonken, ongeveer 10 vrouwen en zelfs een meisje van 9. Potentiële kapiteins kunnen nog steeds solliciteren: de vacature staat open tot 12 februari. Daarna volgt een uitgebreide selectieprocedure in de eerste week van maart, waarbij een deel van de solliciterende kapiteins de kans krijgt om alle kwaliteiten te laten zien aan de Iglo directie.

Een greep uit de reacties: ‘Ahoy, visvrienden, ik ben jullie nieuwe kapitein’, ‘Dit zou mij gelukkiger maken dan het winnen van de Staatsloterij, want levensvreugde is niet te koop’, ‘Deze functie is mij op het lijf geschreven’, ‘Ik ben de meest geschikte persoon, ik kan 5 vissticks tegelijk in mijn mond stoppen’, ‘Ik beloof dat ik het geheime recept van Iglo Vissticks nooit zal prijsgeven’, ‘Ondanks mijn leeftijd ben ik redelijk goed opgedroogd. Rook niet, drink niet en ben zeer fit’, ‘Ik ben wereldrecordhouder solozeilen en dus in het bezit van de beste zeebenen’, ‘Mijn baard is niet zomaar een baard, want hij wordt driewekelijks gestyled door een barbier’, ‘Ik wil graag iets meer weten over de baan. Ik heb namelijk mijn vaarbewijs, maar moet je ook een eigen zeilschip hebben?’

Legendarische ambassadeur
Als Kapitein Iglo ben je de legendarische ambassadeur van een geliefd merk.  Gedurende het jaar 2016 bezoek je onder meer verschillende plekken om mensen blij te maken en hen de vernieuwde receptuur van de vissticks. Natuurlijk ben je af en toe op zee te vinden om samen met Visstickfans een mooie zeiltocht te maken. Daarnaast vind je het belangrijk dat ‘jouw’ Vissticks er in de supermarkt goed bij liggen, dus neem je regelmatig een kijkje bij het diepvriesschap.

Zeebenen en humor van alle leeftijden
De ideale kandidaat is een enthousiaste, charmante persoonlijkheid met zeebenen en humor. Uiteraard heeft hij of zij een grote liefde voor vis; net als de miljoenen Nederlanders die jaarlijks meer dan 150.000.000 Vissticks eten. Iglo ziet voor de functie niet per se een wit bebaarde senior voor zich: kandidaten van alle leeftijden kunnen solliciteren. De nieuwe Kapitein hoeft geen held in de keuken te zijn, want: ‘Onze nieuwe Ovenvissticks zijn perfect krokant, ook bij bereiding in de oven’, aldus Lisa Gray van Iglo. Bekijk hier de vacature! 

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken