Brussels Airlines serveert frites aan boord
- Food-en-retail
- 8 jul 2016 @ 09:06
- Link
-
Redactie Food en Retail
Redactie
MarketingTribune - InnovatieFood
- 8 jul 2016 @ 09:06
- Redactie Food en Retail
Vliegmaatschappij Brussels Airlines heeft frites toegevoegd aan de menukaart aan boord. Passagiers op Europese vluchten die langer dan twee uur duren, kunnen de patattekes vanaf 8 juli 2016 bestellen. Het zal gaan om ovenfriet, aangezien bakken in frituurolie aan boord wat lastig is. Behalve over een vliegend frietkot blijkt de keuken aan boord van de toestellen over nog meer Belgische lekkernijen te beschikken, meldt BA.
De patat wordt geserveerd met ketchup of mayonaise. Het reismerk Brussels Airlines wil buitenlanders laten kennismaken met het 'beste van België', volgens Nu.nl. 'Ook wil ze Belgische passagiers een thuisgevoel geven tijdens de vlucht. Brussels Airlines is van plan om binnenkort ook warme wafels aan te gaan bieden. Het is niet het eerste "typisch" Belgische voedsel dat de maatschappij aan boord serveert.'
Belgische iconen
Naast de frites zullen er binnenkort ook warme wafels verkrijgbaar zijn op de vluchten, waar veel buitenlandse reizigers van houden, meldt Geert Sciot van Brussels Airlines. 'Wij zetten ons sinds jaren in om een vliegende ambassadeur te zijn voor België en om buitenlandse klanten zoveel mogelijk te laten kennismaken met het beste dat ons land te bieden heeft. Voor de Belgische klanten wil de maatschappij dan weer een thuisgevoel geven vanaf ze aan boord van hun vlucht stappen. Zo heeft Brussels Airlines maaltijden van Belgische sterrenchefs aan boord van langeaftsandvluchten, Belgische bieren, kazen en chocolade. Daarnaast hebben we drie vliegtuigen gewijd aan Belgische iconen: Kuifje, Magritte en de Rode Duivels.' (PvWK)
-
Redactie Food en Retail
- Werkt bij: MarketingTribune
- Functie: Redactie
- Website:http://www.marketingtribune.nl/food-en-retail/
- Profiel »
- vliegende ambassadeur
- maaltijden
- Belgische bieren
- Brussels Airlines
- frietkot
- België
- sterrenchefs
- klanten
- vlucht
- keuken
- boord
- catering
- Geert Sciot
- patat
- onderscheid
- jaren
- langeaftsandvluchten
- vliegtuig
- frites
Laatste reacties
Nieuwsbrief
- Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
- Inschrijven
Meest gelezen
- [marketeer 197] Margot van Hulsteijn - marketing directeur...
- [onderzoek] '4 op de 10 Nederlanders koopt zo veel mogelijk...
- 'Kwart retailers heeft in 2030 geen winkelvoorraad meer '
- Magnum lanceert Euphoria en Chill - ijsdivisie in de verkoop
- Resultaten Action 2023: 'voortdurende groei en ontwikkeling'
- Judith Hoogendoorn van Upfield: 'Alles wat je goed wilt doen,...
Word abonnee en ontvang:
- ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
- ✔ Korting tot wel €100,- op events
Laatste Nieuws
- Jumbo presenteert bijzondere AI... 29-03-2024
- Boekenweek 2024: stijging verkoop... 29-03-2024
- [marketeer 198] Valerie Vos - The... 29-03-2024
- Welkoop opnieuw winnaar Shopping... 29-03-2024
- Hak bedankt voor choco-moes28-03-2024
- Retailers Plus en Coop in het rood28-03-2024
MarketingTribune Events
- 28mei 2024
Retail Media Day
- 13jun 2024
NIMA Marketing Day
- 17sep 2024
CrossBorder Event
- 3okt 2024
CustomerFirst Congres
- 10okt 2024
Shopping Today
- 12nov 2024
Grand Prix Content Marketing