Op 'kraanvisite' in de Pon Cat pop-up store Utrecht

Op 'kraanvisite' in de Pon Cat pop-up store Utrecht
  • Food-en-retail
  • 12 jan 2017 @ 12:35
  • Link
  • Redactie Food en Retail
    Redactie Food en Retail

    Redactie
    MarketingTribune
  • WinkelenMarketing

Een vreemde gewaarwording in het centrum van Utrecht: een pop-up store voor de lancering van een graafmachine. Pon Equipment, dealer van het bekende merk Cat (ook wel bekend als Caterpillar), durfde het aan en organiseert een groot kraanfeest. Dit betrteft een tijdelijke winkel waar volgens Pon stoere grote en kleine mannen tot 28 januari 2017 op 'kraanvisite' kunnen komen om de kleinste telg van de Cat Compact machines te bewonderen.

Kraanvisite
Sinds 1925 bouwt Caterpillar de meest robuuste machines voor de zwaarste omstandigheden. Deze jarenlange ervaring en kwaliteit vindt men volgens Pon nu ook terug in hun nieuwste en kleinste compact machine, de 'Cat 300.9D graafmachine': 'Een ander formaat, maar met hetzelfde DNA. Om hun nieuwste aanwinst op een ludieke manier aan de wereld te tonen, ontwikkelde het creatieve bureau Lama Lama voor Pon Equipment binnen een tijdsbestek van twee weken een kraanfeestconcept: een pop-up store in het winkelhart van Utrecht, schuin tegenover de Bijenkorf, inclusief beschuit met muisjes.'

De kleinste telg van de Cat-familie
'We hebben er bewust voor gekozen om de jongste en kleinste telg van de Cat-familie niet alleen in de bouwwereld te presenteren. Het compacte formaat van de Cat-machine maakt het mogelijk om deze voor iedereen toegankelijk te maken. In de winkel kunnen alle fans van Cat de machine op een veilige manier bewonderen en ervaren hoe het voelt om zo’n prachtige machine te bedienen. Voor de allerkleinsten hebben we daarnaast ook een zandbak in de etalage gecreëerd, waar ze met minigraafmachines aan de slag kunnen. Bovendien krijgen ze een kleurplaat en een poster mee naar huis',  reageert Teus Louwerens, manager Compact Pon Equipment bij Pon.

Kraanzorgpakket
De winkel is vanzelfsprekend niet alleen voor de fans geopend, schrijft Pon: 'het is tevens een showroom waar geïnteresseerde kopers de Cat Compact machine kunnen bewonderen. Voor deze professionals heeft Pon Equipment een heus kraanzorgpakket ontwikkeld. Dit pakket bevat onder andere alle benodigde onderdelen voor de eerste twee beurten, diverse Caterpillar-onderdelen, advies voor de eerste beurten van de kraan en een persoonlijke Cat-uitrusting.'

Openingstijden en routebeschrijving
De Cat pop-up store is van dinsdag 3 januari tot en met zaterdag 28 januari 2017 geopend. Kijk voor alle openingstijden en een handige routebeschrijving hier. (PvWK)



Over Pon Equipment 

'Pon Equipment, beroemd in automotive en construction machines, is al jaren Cat-dealer in Nederland, Denemarken, Noorwegen en Zweden. Caterpillar is gespecialiseerd in het ontwerp en de bouw van zware machines voor de weg- en waterbouw en de mijnbouw. Daarnaast produceert het bedrijf generatorsets en andere apparatuur aangedreven door dieselmotoren en gasturbines. Caterpillar is wereldwijd marktleider op het gebied van de productie van grondverzet- en mijnbouwmaterieel, diesel- en aardgasmotoren, industriële gasturbines en dieselelektrische locomotieven.'
(bron: P.E.)

Over Lama Lama
'Lama Lama is hét creatieve bureau voor concepten, design en development. Sinds 2011 ontwikkelen wij off- en online campagnes en producten voor onder andere Pon Equipment, Sneaker District, Two Chefs Brewing en vele anderen. Voor hen bedenken wij vanuit het hartje van Amsterdam campagnes en ontwikkelen we onder andere websites, webshops, apps en games.
(bron: LL)

Redactie Food en Retail

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken