Dirk en DekaMarkt op bio-toer tijdens en na Bio10daagse

Dirk en DekaMarkt op bio-toer tijdens en na Bio10daagse
 • Food-en-retail
 • 12 sep 2017 @ 09:29
 • 11446 x gelezen
 • Link
 • Redactie Food en Retail
 • WinkelenMarketing

Klanten van Dirk van den Broek en DekaMarkt hebben voortaan nog meer keuze in biologisch, melden beide retailketens. De 200 supermarkten die onderdeel uitmaken van de Detailresult Groep hebben hun assortiment namelijk flink uitgebreid. Tijdens de Bio10daagse zetten ze deze productgroep in de schijnwerpers. Deze uitbreiding sluit aan bij de visie van beide bedrijven op verantwoord ondernemen.

Dirk vindt dat het biologisch assortiment voor iedereen betaalbaar en toegankelijk moet zijn, meldt de afdeling Communicatie. 'Klanten hoeven hiervoor dus niet dus niet naar de duurdere speciaalzaak. DekaMarkt heeft aandacht voor een verantwoorde herkomst van producten tegen een scherpe prijs, dus ook biologische. Weten waar een product vandaan komt, hoe het "geproduceerd" wordt en dit delen met de klant, daar gaat het om. De uitbreiding betreft zowel het assortiment houdbaar als vers.

De Bio10daagse is van 14 t/m 23 september. De diverse paid media besteden landelijk veel aandacht aan dit thema, aldus holding Detailresult Groep. Ook onder consumwenten groeit de belangstelling voor biologisch eten, als onderdeel van een verantwoord dieet voor dier, milieu en voor jezelf.
(PvWK)

Achtergrond Detailresult Groep 
'Detailresult Groep is een familiebedrijf en wordt volledig gefinancierd door haar aandeelhouders. Detailresult Groep exploiteert succesvol twee supermarktformules en biedt andere familiebedrijven in de Nederlandse supermarktsector een platform om zich aan te sluiten en synergievoordelen te realiseren. Detailresult Groep N.V. is aangesloten bij de inkoopcombinatie Superunie.

Detailresult Groep heeft momenteel 200 filialen. Er werken ruim 20.000 medewerkers. Naast de twee supermarktformules DekaMarkt en Dirk, omvat Detailresult Groep ook de bedrijfsonderdelen Detailresult Productie, Detailresult Logistiek en Detailresult Services. Onder laatstgenoemde vallen HR, ICT, Finance & Control en Commercie. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen.

De twee eigen bakkerijen en een slagerij van Detailresult Productie bieden de mogelijkheid om onderscheidende en kwalitatief hoogwaardige versproducten aan te bieden. Detailresult Logistiek verzorgt met distributiecentra op vijf verschillende locaties en een eigen transportorganisatie, de gehele logistiek voor de twee supermarktformules.

De directie van Detailresult Groep N.V. bestaat uit John Kruijssen (CEO) en Bart Oprel (CFO) die gezamenlijk met de directeuren van de Business Units en stafafdelingen het managementteam van de organisatie vormen.' (bron: DRG)


Laatste reacties

ISMI

Nieuwsbrief

 • Mis niets! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.
 • Abonneren

Word abonnee en ontvang:

 • ✔ 22 keer per jaar MarketingTribune Magazine
 • ✔ Korting tot wel €100,- op events
 • ✔ Gratis tablet versie

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

 • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
 • MarketingTribune: meer over marketing en merken