Albron opent Anne&Max store in winkelcentrum Leidsenhage

Albron opent Anne&Max store in winkelcentrum Leidsenhage
  • Food-en-retail
  • 27 jun 2019 @ 15:21
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • MarketingWinkelen

Vandaag opent Albron, als franchisenemer, haar eerste Anne&Max store in Fresh! de versmarkt van Winkelcentrum Leidsenhage. Unibail-Rodamco-Westfield werkt momenteel aan de verbouwing van het winkelcentrum. In het voorjaar van 2020 opent het onder de nieuwe naam ‘Westfield Mall of the Netherlands’.

Grootste Anne&Max tot nu toe
Deze nieuwste store van Anne&Max, is de 17e locatie van het huiskamerconcept in Nederland. Met 350m2 binnenruimte, 70m2 terras en in totaal 186 zitplaatsen is dit de grootste Anne&Max tot nu toe. Deze vestiging heeft bovendien een aantal nieuwe onderdelen die voor het eerst worden toegepast: een slow-koffiebar, een thee- & koffiekas, een tasting- en demonstratieruimte voor koffie en thee, een verkoopwand met zelfbediening, een kruidenwand, open keuken, parkeerplaats voor buggy’s en een mini Anne&Max counter voor kinderen.

'We zijn enorm enthousiast over het partnership met Anne&Max en Unibail-Rodamco-Westfield. Alle betrokken partijen groeien vanuit dit partnership en daar is het ons om te doen', aldus Ernest van de Voort, manager Business Development, Conceptontwikkeling & Marketing. 

High-traffic
De laatste jaren heeft Albron flink geïnvesteerd in de uitbreiding van haar conceptportfolio met zelf ontwikkelde foodconcepten en daarnaast met bestaande en nieuwe licenties met aantrekkelijke ‘street brands’. Het concept Anne&Max is een waardevolle toevoeging aan dit portfolio. Hiermee zet Albron een mooie volgende stap in de segmenten high-traffic en shopping.


Beelden uit Anne&Max (credits: Albron)

Over Albron
'Albron bedenkt, bouwt en beheert foodconcepten met een verhaal. Voor bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen, op evenementen, in dag- & verblijfsrecreatie en op high traffic locaties. Met een omzet van € 285 miljoen (2018), een gezond rendement en circa 4.500 medewerkers die op bijna 1.000 locaties in Nederland werkzaam zijn. Met als basis een groot gevoel voor gastvrijheid, lekker, gezond en duurzaam eten & drinken, aantoonbare betrokkenheid, het vertrouwen in stevige samenwerkingen en de durf om dingen anders te doen. Die optelsom biedt opdrachtgevers meerwaarde met financieel voordeel, hun gasten een warm welkom, medewerkers een prettige werkgever, leveranciers een sterke partner en de maatschappij een organisatie die vorm geeft aan de toekomst. Zo creëren we al ruim 100 jaar waardevolle momenten voor iedereen die bij Albron betrokken is.'
(bron: Albron)

 

 

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken