Slapen met Roy Donders: ontwerper onthult beddenlijn

Slapen met Roy Donders: ontwerper onthult beddenlijn
  • Food-en-retail
  • 26 jul 2019 @ 09:06
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • WinkelenMarketing

Liefhebbers kunnen voortaan 'het bed in duiken met Roy Donders'. De stylist, modeontwerper en zanger uit Tilburg heeft namelijk een bed ontworpen voor Dekbed-Discounter.nl. De tweepersoons boxspring is vanaf nu verkrijgbaar.

Het bed van de bedenker van de huispakken heeft een velour vintage stof en is in vier kleuren verkrijgbaar bij de grootste online beddenwinkel van de Benelux. De populaire Brabander heeft niet alleen nagedacht over de aankleding, maar ook over de algemene uitstraling en het ligcomfort. Zo is er speciaal voor dit bed een apart hoofdbord ontworpen en heeft de boxspring een koudschuim topper, waardoor het een medium hardheid heeft.

Goede nachtrust
Voor Donders was het ontwerpen van een bed een compleet nieuwe uitdaging. 'Het is natuurlijk een heel ander discipline dan mode, maar wel heel gaaf om te mogen doen', vertelt de stylist. 'Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk. Ik heb me daarom laten adviseren door specialisten en zo is er een fantastisch bed ontstaan waar je heerlijk op slaapt, maar dat er eveneens fantastisch mooi uit ziet.'

Het speciale bed is exclusief via Dekbed-Discounter.nl te bestellen en kan geleased worden. Onder de eerste tien klanten die de boxspring aanschaffen zal een speciale meet & greet worden verloot, waarbij Roy Donders hoogstpersoonlijk het bed komt afleveren en testen. De stylist en zanger heeft speciaal voor Dekbed-Discounter.nl deze eigen boxspring ontworpen, meldt het merk trots.
(PvWK)

Over Dekbed-Discounter.nl
'Dekbed-Discounter.nl is met 2000 tot 3000 orders per dag de grootste webshop in beddengoed van de Benelux. De omzet in 2018 was ongeveer 40 miljoen euro. Op het kantoor in Gouda werken ongeveer 50 personeelsleden. Dekbed-Discounter.nl was een van de snelst groeiende websites in de Twinkle 100 van 2018. De webshop onderscheidt zich met goede service, snelle levering, veilig en achteraf betalen. In juni 2018 werd ook Boxspring Lease gelanceerd, waar sindsdien al tienduizenden mensen gebruik van hebben gemaakt. In 2019 werd daar Banken Lease aan toegevoegd. Dekbed-Discounter.nl heeft recent ook de aanbiedingensite Koopjedeal.nl overgenomen.'

(bron: DD)

 

 

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken