Holy Moly Pizza bereidt pizza voor je deur

Holy Moly Pizza bereidt pizza voor je deur
  • Food-en-retail
  • 10 apr 2020 @ 08:36
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • MarketingDistributie

Holy Moly Pizza is gestart met een revolutionair nieuwe manier van pizza bezorgen: direct voor je deur helemaal vers bereid. Een Piaggio Ape, zo’n kleine Italiaanse driewieler van waaruit ook wel koffie geserveerd wordt, is omgebouwd tot mobiele pizzakeuken.

Deze originele foodbezorging en -bereiding aan huis komt op afspraak bij je voor de deur om pizza te bereiden. Ieder kwartier komen er vier overheerlijke kakelverse en krokante pizza’s uit. Die dus een kleine minuut later al bij je op tafel staan.

Pizza vers genuttigd
'De reden achter dit concept is dat pizza eigenlijk helemaal niet geschikt is voor de conventionele manier van bezorging', aldus oprichter Ben van Duijn, 'Pizza is bij uitstek een product dat warm en vers genuttigd dient te worden zodat de smaken echt tot hun recht komen. Echt goede pizza restaurants deden om die reden vaak al niet aan bezorging. Dat probleem is nu dus opgelost.'

Bijzonder moment
Stoer is dat Van Duijn midden in de pandemie begint. Zorgvuldig met mondkapje en handschoentjes gaat hij te werk, waarbij juist nu het spectakel op de stoep een welkome en praktische afleiding blijkt. 'Abcoude is de eerste plek waar we nu op deze manier pizza bezorgen. Het concept slaat heel goed aan', vertelt Van Duijn wiens online Holy Moly-agenda nu avond aan avond snel volloopt. 'Ik heb eerst 3,5 jaar gewerkt aan ons pizza-recept. Gewoon uit enthousiasme en passie voor een steeds lekkerdere pizza. Vervolgens heb ik daar dit concept omheen bedacht. Onze ambitie is nu om binnen een jaar acht mobiele pizzakarretjes te hebben rondrijden. Zo kunnen we steeds meer mensen laten genieten van de optimale ervaring rondom pizzabezorging.'

Puur natuur
'Wat wellicht ook leuk is om te vermelden, we maken zoveel mogelijk gebruik van biologische ingrediënten en werken volledig zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. Onze Prosciutto en Salame komt van kleine Italiaanse boerenfamilies die volledig biologisch en volgens traditie produceren', aldus Van Duijn. MarketingTribune nam de proef op de som, boekte online en zag de Piaggio Ape voorrijden. Je betaalt vooraf digitaal bij de reservering en keuze tijdslot, dus dat is een zekerheid voor Holy Moly. We oordelen dat deze service spectaculair, leuk voor jong en oud en zeer smakelijk is: kortom serieuze kansen voor landelijke uitrol. Nederland is een tof foodconcept rijker!
(PvWK)

Holy Moly Pizza bezorgt 7 dagen per week. Op dit moment alleen nog in Abcoude. Je kunt bestellen via https://holymoly.pizza en er wordt bezorgd en gebakken tussen 17:00 en 22:00 uur.

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken