Mr Marvis lanceert The Short Easies: 'meest comfortabele ooit'

Mr Marvis lanceert The Short Easies: 'meest comfortabele ooit'
  • Food-en-retail
  • 24 mrt 2021 @ 11:30
  • Link
  • Peter van Woensel Kooy
    Peter van Woensel Kooy

    senior redacteur, merk-expert
    MarketingTribune
  • IntroductieContent

Fashionbrand Mr Marvis start de lente met de introductie van de absolute voorjaars- en zomer essential: The Short Easies. Hij wordt 'de meest comfortabele short ooit' genoemd en is vanaf nu online verkrijgbaar in zeven kleuren en via de flagshipstore.

Sinds 2016 combineert Mr Marvis pasvorm en stijl in zijn perfecte shorts en broeken. Alle producten van Mr Marvis worden met de hand en uitsluitend van premium materialen vervaardigd in Portugal. De stofkeuze en het design verschillen per stijl en is afgestemd op het draagmoment van de broek. Het resultaat is volgens de betrokken marketeers 'een veelzijdige collectie, met een (korte) broek voor elk moment'. De meeste verkopen verlopen via mrmarvis.com.

Nieuwe short
De lancering van The Short Easies betreft nu de korte variant van 'The Easies'-lijn: 'een korte broek waarvan je nog niet wist dat je hem eigenlijk altijd al nodig had. De zachte stof, de elastische broekband en de perfect pasvorm maken de short met recht het summum van comfort. Daarnaast zorgt het tijdloze design ervoor dat je The Short Easies op elk moment kunt dragen: van een ontspannen zaterdagochtend met koffie en krant, tot een gezellige BBQ op zondagmiddag met vrienden in het park.' 

Bijzondere stof
De stof bestaat uit 73% GOTS-gecertificeerd duurzaam katoen, 17% polyamide en 10% uit elastaan. Dit maakt de broek van het merk ontzettend zacht, stretchy en ongevoelig voor kreukels. 'Voeg daar de perfecte fit en de deels elastische broekband aan toe en je hebt de ultieme voorjaars- en zomer essential. Zoals je van Mr Marvis gewend bent, kenmerkt ook deze short zich met subtiele en functionele details. Zo vind je het donkerblauwe merklabel net onder broekband en is het achthoekige logo ton-sur-ton geborduurd onderaan de linker broekspijp. Uiteraard heeft ook deze short onze iconische hidden pocket met rits', aldus de makers. De verkoopprijs bedraagt €69,00. 
(PvWK)

Peter van Woensel Kooy

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken