Klanten van The Good Roll kunnen nu ook mede-eigenaar worden

Klanten van The Good Roll kunnen nu ook mede-eigenaar worden
  • Food-en-retail
  • 21 nov 2022 @ 10:56
  • Link
  • Nanny Kuilboer
    Nanny Kuilboer

    Redacteur
    BBP Media - MarketingTribune
  • Maatschappij

The Good Roll geeft klanten, fans en ambassadeurs de kans mede-eigenaar te worden van het duurzaam wc-papierbedrijf en stelt aandelenpakketten beschikbaar van 225 euro.

Sander de Klerk, medeoprichter en ‘Chief Rolling Officer’ bij The Good Roll: ‘The Good Roll gaat het anders doen. Geen standaard financiering van de bank, maar via onze eigen community. Klanten, fans, ambassadeurs en iedereen die achter The Good Roll staat kan nu mede-eigenaar worden. Het waarom is heel simpel: met duizenden mede-eigenaren kan The Good Roll zijn impact versneld vergroten.’ Afgelopen zaterdag, 19 november 2022, was het Wereld Toilet Dag; een dag die in 2001 in het leven is geroepen om stil te staan bij de wereldwijde sanitaire crisis, want 2,3 miljard mensen hebben geen toegang tot veilige en hygiënische toiletten, met slechte gezondheid en milieuvervuiling tot gevolg. B Corp The Good Roll zet zich sinds 2017 in om deze situatie te verbeteren. Via de verkoop van haar duurzame wc-rollen heeft het Nederlandse bedrijf inmiddels ruim 200 toiletten gebouwd in Afrika en hierdoor 11.650 levens kunnen verbeteren. De Klerk: ‘Maar The Good Roll wil natuurlijk veel meer impact maken en dat kunnen we niet alleen. Daarom hebben we Wereld Toilet Dag aangegrepen om een grote boodschap te doen. The Good Roll geeft nieuwe aandelen uit en echt iedereen kan die kopen en zo mede-eigenaar worden.’

Ghana
De Klerk vervolgt: ‘Elk jaar lukt het ons om meer impact te maken op de sanitaire situatie in Ghana en de wc-papierindustrie te verduurzamen, maar om echt impact te kunnen maken moeten we opschalen en daarom roepen we iedereen die onze missie steunt op om samen met ons eigenaar te worden van The Good Roll. Empowerment via toiletpapier!’
Melle Schellekens, medeoprichter en Creative Captain bij The Good Roll: ‘Als je veilig naar de wc kunt, word je minder vaak ziek, en kun je naar school, of je werk, en zo groeit de economie. Daarom gaat de helft van de nettowinst van The Good Roll naar projecten op het gebied van water, hygiëne en sanitatie in Ghana. Door te vegen met ons wc-papier maak je dus ook impact op deze situatie en vanaf nu kun je nog meer doen door mede-eigenaar te worden van The Good Roll!’ Klik hier voor meer informatie.

Nanny Kuilboer

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken