Coachella Beautytrends 2017

Coachella Beautytrends 2017
  • Food-en-retail
  • 21 apr 2017 @ 16:01
  • Link
  • Gastblogger
    Gastblogger

    Gastauteur
    MarketingTribune
  • TrendsWinkelen

Coachella is dit weekend van start gegaan en daarmee is het festivalseizoen afgetrapt! Wil jij je alvast klaarstomen voor het aankomende festivalseizoen? Neem dan een kijkje tussen de beautytrends die Treatwell heeft gespot op Coachella, also known as: het festival der festivals. Gaan jong volwassenen dit seizoen voor de feather brow of toch voor balayage? Laat jezelf inspireren.

Feather brows
Dit jaar draag jij geen veren in je haar of aan je kleren, de feather brow neemt het stokje over. Het begon als een grap van de Finse make-up artist, Stella Sironen, maar het eindigde in een trend! Ze had een foto op social media geplaatst waarop haar brows in het midden worden gescheiden waardoor de haartjes tegengestelde kanten op komen te staan. Dit geeft een effect waarmee de wenkbrauwen lijken op veertjes.

image

 

Stippen make-up
Festivals zijn de perfecte gelegenheid om jouw lichaam te versieren met patronen. De dotted trend is er daar één van, dit is niet alleen terug te zien in eyeliner, maar ook in face paint. Festivalgangers zetten massaal stippen op hun gezicht tijdens Coachella 2017.

image

Pastel strepen
Wilde jij altijd al een leuk kleurtje in je haar maar niet gelijk al je haar verven? Ga dan voor pastelkleurige strepen! Deze subtiele pastelkleurtjes ogen heel fris en het geeft je de perfecte festival look. Ook hoef je voor deze trend niet een drastische haartransformatie te ondergaan.

 

image

 

Glitter everything
Dit jaar is het hélemaal in om vooral je gezicht te versieren met glitters en kleine edelsteentjes. Ga voor kleuren die matchen met jouw outfit. Bang dat je glitter look uit gaat lopen? Houd je glitters langdurig op je gezicht door een beetje haarlak of setting spray over de glitters te spuiten.

 

image

 

 

Let op! Deze sparkling glitters worden niet uitsluitend door de ladies gedragen. Mannen kunnen ook gerust een paar glitters op hun gezicht (of in hun baard) plakken om er extra feestelijk uit te zien tijdens een festival.

 

image

 

Wil jij het liefst geen glitters op je gezicht? Ga dan voor de glitter henna! De glitter henna blijft tot een paar weken op je lichaam zitten, waarna het langzamerhand vervaagt. Daarom is dit dé ready to go accessoire om jouw festival look af te maken.

 

image

 

 

Nail extensions
Zijn jouw nagels te kort om er een mooi kunstwerk van te maken? Ga dan dit probleem uit de weg met nail extensions! Krijg snel en eenvoudig een mooie set nagels. Deze nagels kan jij zonder te veel moeite krijgen, boek een afspraak bij een nagelsalon. Ga bijvoorbeeld voor de nude ombré of een simpele Parisienne manicure.

 

image

 

Balayage
Oud, maar nog steeds goud. Balayage werd nog steeds volop gespot op het festival in het warme Californië. Wil jij meer weten of wat een balayage inhoudt? Lees dan dit artikel. De balayage staat heel mooi in de warme zomerzon tijdens festivals en is bij een gespecialiseerde kapper te krijgen.

 

image

 

Nienke Bron
trendwatcher Treatwell

(credits foto boven: PvWK / foto's in artikel via auteur van Instagram)

Over Treatwell
'Treatwell is een online boekingsplatform voor beauty, hair en wellness in Europa. Met bijna 4000 aangesloten salons in de Benelux en een brede variatie aan behandelingen biedt Treatwell een ruime keuze. Het online boeken van een beauty afspraak wordt door Treatwell snel en makkelijk gemaakt, door 24/7 online inzicht te geven in de agenda van een salon. Reviews zorgen voor vertrouwen bij het maken van een volgende boeking. Treatwell laat klanten tijden en prijzen boeken die hen passen, en heeft daarnaast de beauty-expertise in huis om iedereen zich fantastisch te laten voelen en uitzien.' (bron: Treatwell) 

 

Gastblogger

Laatste reacties

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

Partners:

Brand Builders
ChannelUp
Young Perfect

  • MarketingTribune.nl/food-en-retail is het toonaangevende informatieplatform voor en over retail in Nederland. Nieuws, meningen, achtergronden, trends op het gebied van detailhandel en e-commerce? Geen professional in retail kan zonder.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken