Mediadatabase Retriever breidt uit naar Frankrijk

Mediadatabase Retriever breidt uit naar Frankrijk
  • Media
  • 13 nov 2013 @ 17:23
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • BereikDoelgroepEffectMediastrategie

Op 15 november wordt de Franse versie van de Retriever mediadatabase gelanceerd onder de naam MediaSpecs.fr. Eerder dit jaar zijn Retriever Media Informatie en haar Belgische licentiehouder MediaSpecs overeengekomen de licentie uit te breiden naar Frankrijk. Hiermee komt Retriever tegemoet aan de wens van haar relaties om ook internationale advertentiemogelijkheden binnen handbereik te hebben.

Retriever Media Informatie richt zich op het leveren van media-informatie aan mediaprofessionals. De onderneming levert media-applicaties en content services aan klanten en business partners. MediaSpecs.fr is opgezet door business partner Bart Kuypers van MediaSpecs BVBA. Eerder ging MediaSpecs een overeenkomst aan met Retriever om in België en Luxemburg een gelijksoortige service uit te bouwen. De mediadatabase MediaSpecs.be is inmiddels sinds 2008 marktleider in België. Met de mediadatabase MediaSpecs.fr in Frankrijk is een volgende stap naar uitbreiding in Europa gezet.

Bart Kuypers, algemeen directeur MediaSpecs: “Met MediaSpecs hebben we het meertalige medialandschap in België en Luxemburg overzichtelijk gemaakt met zeer veel tevreden abonnees als resultaat. We zijn heel blij dat we dankzij de goede samenwerking met Retriever, voortaan hetzelfde kunnen doen voor Frankrijk. De uitgestrektheid van het land en het enorme aanbod van media maken het voor ons een zeer boeiende uitdaging. We werken er hard aan om de 3.000 titels die we nu al kunnen bieden zo snel mogelijk te laten uitgroeien tot een zeer compleet overzicht van alle advertentiemogelijkheden."

Naast deze uitbreiding naar Frankrijk is Retriever begin dit jaar ook uitgebreid naar de Asia-Pacific regio. De Chinees-Engelstalige database RetrieverAsia.com geeft inzicht in alle mediamogelijkheden in die regio met een focus op Singapore, Hong Kong en China. Nederlandse abonnees van Retriever.nl kunnen door deze ontwikkelingen hun abonnement via Retriever uitbreiden met Belgische, Franse, of Aziatische mediagegevens.

www.retriever.nl
www.mediaspecs.fr

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken