Boer Zoekt Vrouw Magazine gelanceerd

Boer Zoekt Vrouw Magazine gelanceerd
  • Media
  • 12 dec 2013 @ 12:14
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • PrintTelevisie

Boer Zoekt Vrouw Magazine is woensdag gelanceerd door uitgeverij FC Klap. Vanaf vandaag ligt het blad in een oplage van 100.000 exemplaren overal in Nederland in de winkels. Het tweede nummer is al in de maak en verschijnt eind januari. Voor 2014 staan vier edities op stapel.

Onder het genot van soep, boerenkool met worst en pannenkoeken hebben het boerenstel Jos en Dycke gisteren het eerste exemplaar van Boer zoekt Vrouw Magazine in ontvangst genomen. Boerderij de Middenhof in Nieuwegein vormde het decor voor de feestelijke lancering van dit gloednieuwe tijdschrift over Land, Leven en Liefde. 

De doelgroep was goed vertegenwoordigd bij de lancering van Boer zoekt Vrouw Magazine: niet alleen het op de cover geportretteerde koppel Jos en Dycke ('We zijn een klef stel'), maar ook verschillende andere deelnemers aan het KRO-televisieprogramma waren aanwezig bij de presentatie.

Uitgeverij FC Klap maakt Boer zoekt Vrouw Magazine in nauwe samenwerking met omroep KRO en producent Blue Circle. 'Deelnemers en oud-deelnemers van het programma komen uiteraard aan het woord in het blad, maar Boer zoekt Vrouw Magazine is óók een blad over de thema’s Land, Leven en Liefde in de breedste zin van het woord. Het blad draagt zogezegd hetzelfde DNA als het succesvolste programma van de Nederlandse televisie.'

Boer zoekt Vrouw is uitgegroeid tot een van de sterkste merken van Nederland, een merk dat staat voor ‘echt’, ‘puur’, ‘groen’, ‘natuur’ en dat natuurlijk over ontluikende liefdes gaat. In het blad komen deze thema’s terug in interviews, reportages en andere rubrieken. De pijlers waarop de bladformule rust, zijn onder andere biologische eten, (duurzaam) reizen, liefde (daten), wonen en passie voor alles wat groeit en bloeit. 

De uitgeverij van mediabedrijf FC Klap brengt boeken en tijdschriften uit, veelal op het gebied van muziek en media. Voorbeelden van FC Klap-uitgaven zijn The voice of Holland Magazine, Zapp, Verliefd op Ibiza-magazine en het omroepvakblad Broadcast Magazine. Deze maand verscheen de derde editie van het officiële Top 2000 Magazine. 

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken