Geen bal op tv bij Net5 tijdens WK

Geen bal op tv bij Net5 tijdens WK
  • Media
  • 21 mrt 2014 @ 14:35
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • DoelgroepenTelevisie

Deze zomer doet Net5 nadrukkelijk aan segmentatie. Terwijl alle mannen het over buitenspel, penalty's en overtredingen hebben, kunnen vrouwen in juni bij Net5 terecht. In de Mooie Mannen Maand is er namelijk 'geen bal te zien' op de zender, aldus SBS Broadcasting. 'Voetbal wordt gemeden, mooie mannen worden met open armen ontvangen.'

Op maandag, dinsdag, woensdag en zondag zijn er films te zien met de lekkerste 'hunks', onder wie Matthew McConaughey (Fool's Gold), Channing Tatum (Step Up), Robert Pattinson (Remember Me) en Ryan Reynolds (Buried). 

De maandagen staan in juni vol met romantische komedies, inclusief mooie mannen. Zo speelt Matthew MacConaughey de sexy surfer in Fool's Gold. In deze film zijn Finn (Matthew) en Tess (Kate Hudson) een gescheiden koppel dat jacht maakt op een 18-eeuwse schat en daarbij gedwongen moeten samenwerken.

De dinsdagen zijn gevuld met 'guilty pleasure' films met de mooiste dansende acteurs. Bijvoorbeeld Step Up waarin Channing Tatum een jongen van de straat speelt die smoorverliefd wordt een balletdanseres (Jenna Dewan). Door onverwachte gebeurtenissen worden ze elkaars danspartner en zowel op als naast het podium vliegen de vonken er vanaf.

Op de woensdagen staan er romantische dramafilms geprogrammeerd, waaronder Remember Me met de knappe Robert Pattinson. De acteur speelt in deze film de rebelse Tyler Hawkins. Wanneer hij tijdens een avond stappen betrokken raakt bij een vechtpartij, wordt hij opgepakt door een hardhandige politieagent. Om de agent terug te pakken, begint Tyler een relatie met zijn aantrekkelijke dochter Ally (Emilie de Ravin).

Op zondag is de spanning te snijden vanwege de thrillers die zijn te zien, waar uiteraard ook weer mooie mannen in spelen. Onder andere Ryan Reynolds maakt zijn opwachting in Buried, waarin hij een vrachtwagenchauffeur speelt die na een aanslag in Irak wakker wordt in een kist onder de grond, met alleen een aansteker en een mobiele telefoon. 

Hieronder een teaser van Net5 voor een eerdere Mooie Mannen Maand. 



Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken