De mooiste vrouwen van Vlaanderen en Nederland in Playboy's Belgium Issue

De mooiste vrouwen van Vlaanderen en Nederland in Playboy's Belgium Issue
  • Media
  • 6 nov 2014 @ 10:00
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • Print

Niet één, maar twee Playmates! Dutch Playmate of the Year 2013 Hester Winkel en de bloedmooie Belgische Playmate Stefanie Lisabeth ontmoeten elkaar speciaal voor een zinderende shoot in het Belgium Issue. Omdat we niet wilden kiezen, heeft Playboy voor dit Belgium Issue twee cover gemaakt. Eén voor al onze vrienden in Vlaanderen en eentje voor d'n 'Ollanders.

Playboy’s Belgium Issue laat je al het mooie van België zien. De Gentse Stefanie Lisabeth en de Nederlandse Hester Winkel leren elkaar beter kennen in een exclusieve gentlemen’s club. Naast deze prachtige dames geeft ook Vlaamse sexuologe Kaat Bollen zich bloot. Met drie boeken op haar naam, waaronder Het schaamhaarboek, is zij een veelbesproken persoonlijkheid. En verder: Amsterdammer James Worthy en Vlaming Herman Brusselmans pakken speciaal voor Playboy de pen op en schrijven elkaar over de nukken én geneugten van de vrouwen in Holland en België.

Kersverse Playmate Stefanie Lisabeth ontmoet Playmate of the Year 2013 Hester Winkel

Het samenbrengen van een Belgische en een Nederlandse Playmate zorgde voor een spannende shoot in de gentlemen’s club Yab Yum, de ooit beruchtste en meest ondeugende hotspot van Amsterdam. In dit bordeel met fluweel beklede muren beleefde nieuwkomer Stefanie haar eerste shoot . Hester leerde haar de fijne kneepjes in deze sensuele setting. De verleidelijke Vlaamse en de heerlijke Hollandse laten zien hoe goed België en Nederland eigenlijk samen kunnen werken.

Groot interview met Kaat Bollen 

Sexuologe Kaat Bollen geeft deze maand in Playboy haar ongezouten mening over collega Goedele Liekens. ‘Zij presenteert programma’s die niets met haar vakgebied te maken hebben. Ik zal in de media altijd vanuit mijn vak als sexuologe praten.’ Dat mede-sexuologe Liekens een hete adem in haar nek voelt is duidelijk. Ooit gaf Kaat een interview voor Goedele Magazine maar het artikel werd nooit geplaatst, want Goedele vond zichzelf dé deskundige. ‘Ik had het chiquer van haar gevonden als ze het artikel wel had geplaatst. Maar ergens vind ik het ook wel een compliment dat zij mij als potentiële concurrentie ziet.’ Kaat ziet zichzelf daarentegen als de nieuwe generatie sexuologe en vindt het daarom normaal dat zij van mening verschillen. ‘Mijn mening pas ik voor niemand aan, laat staan voor haar’.

Dat Kaat doet wat ze wil, blijkt uit haar liefde voor Nederland. ‘Ik heb mijn schaamhaar een keer oranje geverfd. Ja, de sympathie voor Nederland zit diep bij mij.’

www.playboy.nl

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken