The Quickest Quiz: Your Daily Brain Workout

The Quickest Quiz: Your Daily Brain Workout
  • Media
  • 27 feb 2015 @ 10:29
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • Online gamingAppsContent

Vanaf nu is de snelste quiz ter wereld gratis te downloaden in de app-stores: The Quickest Quiz. Een interactieve mobile game en tv-show tegelijk, gepresenteerd door de Amerikaanse stand-up comedian Greg Shapiro.

Elke werkdag om 21:00 uur gaat een nieuwe aflevering van The Quickest Quiz live, waarin quizmaster Shapiro deelnemers uitdaagt om in één minuut twintig vragen te beantwoorden met JA of NEE.

‘Vanaf het moment dat ik The Quickest Quiz voor het eerst speelde, hield ik van dit spel', zegt presentator Greg Shapiro over The Quickest Quiz. 'De vragen gaan zo snel! The Quickest Quiz stimuleert een heel nieuw deel van je hersenen. Ik heb een achtergrond in interactive comedy en wonky news jokes. The Quickest Quiz is de ultieme kans om dit eindelijk te combineren een echte quizmaster te zijn!’

Hoe is jouw parate kennis over entertainment, geschiedenis, wetenschap, sport, kunst, muziek en trivia?The Quickest Quiz nodigt je uit om je grijze massa te kraken en (on)zinnige kennis te testen. De leuke weetjes, het amuserende commentaar van Greg Shapiro en de snelheid van het spel, maken van The Quickest Quiz een mobile game die je niet mag missen.

Producent Ewart van der Horst (PilotStudio) over The Quickest Quiz: 'Games, mobile en TV groeien steeds meer naar elkaar toe, met The Quickest Quiz als beste bewijs. Wij als makers zijn nu al verslaafd aan The Quickest Quiz en natuurlijk hopen we dat de rest van de wereld deze interactieve quiz net zo leuk vindt.'

The Quickest Quiz App is gratis te downloaden in de diverse app-stores, zowel voor Apple als voor Android.

Gregory Shapiro studeerde theater aan de Northwestern University in Chicago. De luidruchtige Amerikaan ruilde de VS in 1994 in voor Nederland. Hij was betrokken bij de oprichting van Boom Chicago comedy theater in Amsterdam. In 2007 presenteerde Greg zijn eigen TV show 'Comedy Central News.' Hij schreef diverse boeken en viert in 2015 zijn 25 jarig jubileum in Comedy.

Dit jaar staat hij in het theater met zijn vierde solo show: 'Part-Time Hypocrite’. Ook haalt hij zijn favoriete Amerikaanse en Britse comedians naar Nederland om samen met hen op te treden onder de titel ‘Greg Presents’. Deze shows worden uitgezonden op HumorTV van BNN-VARA.

www.quickestquiz.com
www.pilotstudio.tv

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken