Radio Veronica en Landmacht organiseren Operatie Victorie

Radio Veronica en Landmacht organiseren Operatie Victorie
  • Media
  • 6 mei 2015 @ 09:46
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • RadioPartnershipMaatschappijMedia

Radio Veronica organiseert samen met de Koninklijke Landmacht van 11 tot en met 13 mei het groots opgezette landelijke project Operatie Victorie. Daarmee wordt daags na Bevrijdingsdag 70 jaar vrijheid in Nederland gevierd door 70 maatschappelijke projecten in ons land in 70 uur aan te pakken.

Samen met diverse BN'ers komen de Landmacht en dj's van Radio Veronica als teams in actie voor de maatschappelijke projecten die 70 jaar vrijheid in ons land onderstrepen. Operatie Victorie is onderdeel van de Open Dagen Koninklijke Landmacht, waarin militairen laten zien wat zij kunnen en doen.

De thuisbasis van Operatie Victorie is het Esplanade-plein in Almere, waar de Landmacht zijn kamp opslaat en waar vandaan alle acties worden gecoördineerd. Het plein vormt het zenuwcentrum van de actie en de uitzendingen van Radio Veronica komen live vanuit het kamp.

Op 13 mei vindt hier ook de spectaculaire afsluiting plaats met een voor iedereen gratis concert waaraan onder meer Bade, VanVelzen en natuurlijk de Radio Veronica Drive In Show meeedoen.

70 projecten in 70 uur

Luisteraars van Radio Veronica werden de afgelopen periode opgeroepen maatschappelijke projecten aan te dragen die zij vinden passen bij 70 jaar vrijheid in Nederland. Deze projecten kunnen plaatsvinden door heel Nederland en variëren van het opknappen van een monument of voetbalkantine en het organiseren van een bootcamp voor jongeren tot aan het inrichten van een atelier in een zorgcentrum.

Uit alle aanmeldingen hebben de Landmacht en Veronica samen 70 projecten geselecteerd. Vanaf 11 mei worden deze in 70 uur tijd uitgevoerd. Tijdens de Radio Veronica-uitzendingen wordt er regelmatig geschakeld met de projecten en zijn er videoverslagen te zien op Radioveronica.nl.

De 70 teams worden hoofdzakelijk gevormd door de Landmacht en de aandragers van de projecten, maar ook Veronica-dj's Erik de Zwart, Jeroen van Inkel, Dennis Hoebee, Michael Blijleven en Patrick Kicken sluiten zich aan bij diverse teams. In maart kregen de dj's al hun eerste militaire training van de Landmacht ter voorbereiding op Operatie Victorie.

Tijdens de uit te voeren projecten worden de dj's ondersteund door BN'ers Kees Tol, Evelien de Bruin, Jeffrey Wammes, Sabine Uitslag, Mark Huizinga, Klaas van der Eerden en de finalisten van de Miss Nederland Verkiezing 2015.

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken