Sexflix: onbeperkt erotische video's kijken voor een vaste prijs

Sexflix: onbeperkt erotische video's kijken voor een vaste prijs
  • Media
  • 3 jul 2015 @ 11:02
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • Video

Beate Uhse lanceert medio september project Sexflix, een nieuw digitaal platform waarop consumenten onbeperkt erotische films kunnen kijken voor een vaste, lage prijs. De dienst is geschikt voor televisie, laptop, tablet en smartphone en gaat minder dan tien euro per maand kosten.

Niet alleen de enorme catalogus van het grootste erotiekconcern van Europa is thuis of onderweg te bekijken, maar ook de nieuwste blockbusters van de bekende studio’s zijn direct te zien. 

Het Britse onderzoeksbureau Juniper maakte gisteren bekend dat consumenten dit jaar wereldwijd 136 miljard erotische video’s bekijken en dat dit aantal oploopt tot 193 miljard in 2020, een groei van 55 procent.

Serge van der Hooft, CEO van Beate Uhse: 'De vraag naar kwalitatief goede erotische films via internet neemt al jaren toe . Maar wie hier op internet naar zoekt komt terecht in een doolhof van amateuristische rotzooi, dubieuze sites, abonnementen waar je niet meer vanaf komt en zelfs besmettingen met virussen. De dienst die voorlopig Sexflix heet wordt in de loop van september in Nederland gelanceerd en maakt een einde aan deze ellende. De dienst werkt volgens het model waar Spotify (onbeperkt muziek) en Netflix (onbeperkt films en series) ook mee werken: All you can eat voor minder dan tien euro per maand. Maar Sexflix is ook easy in, easy out: een abonnement wordt in een wip afgesloten maar net zo makkelijk weer beëindigd.'

De dienst is op een computer te bekijken, maar er komen ook apps voor telefoons en tablets die draaien op Android en iOS. Momenteel wordt in binnen- en buitenland gesproken met kabelmaatschappijen en mobiele providers over de opname van Sexflix in het aanbod. In eerste instantie komen enkele duizenden titels beschikbaar uit de uitgebreide catalogus die moederbedrijf Beate Uhse de afgelopen jaren opbouwde. Sexflix gaat van start in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Andere Europese landen volgen kort daarna. van der Hooft: 'Maar als het aanslaat zijn landen buiten Europa ook een optie. Een digitaal platform kent geen grenzen.'

Beate Uhse is het grootste erotiekconcern van Europa. De onderneming bestaat nu 69 jaar en is beursgenoteeerd in Duitsland. De groep bestaat uit in totaal 84 winkels, een grote e-commercedivisie, een groothandel en printdivisie (catalogussen). De Beate Uhse Groep is actief in 8 landen in Europa. De omzet bedroeg in 2014 ruim 142,9 miljoen euro en het concern voert circa 20.000 producten. In Nederland zijn de retailketen Christine Le Duc en online erotiekwarenhuis Pabo.nl de bekendste merknamen. Pabo.nl  won in 2013 en 2014 de Nationale Thuiswinkel Award en werd daarmee de beste online lingerieshop in Nederland.

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken