Trendwatcher Vincent Everts krijgt show New Business Radio

Trendwatcher Vincent Everts krijgt show New Business Radio
  • Media
  • 3 dec 2015 @ 09:34
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • MediaRadioTrendsInnovatie

Digitale trendwatcher en gadgetgoeroe Vincent Everts start met een eigen programma op New Business Radio. Het programma ‘Digital Transformation’ is vanaf donderdag 3 december wekelijks te horen op de nieuwe digitale zakenzender.

Het programma van Everts gaat over radicale digitale innovaties, met wekelijks ondernemende studiogasten en aandacht voor nieuwe technologieën en gadgets die ons leven gaan veranderen.

‘Digital Transformation’ wordt gemaakt in samenwerking met Mobiquity en is elke donderdagmiddag om 15.00 uur live te beluisteren op New Business Radio. De wekelijkse uitzendingen worden ook als podcast beschikbaar gesteld. 

Gepassioneerde gadgetgoeroe

Van jongs af aan is trendwatcher en seriële ondernemer Vincent Everts gepassioneerd in de effecten van nieuwe technologie en de invloed hiervan op ons leven. Hij werd door Management Team genoemd als tiende van de top-25 van beste sprekers van Nederland. Naast zijn presentaties, dagvoorzitterschappen, gemodereerde brainstorms en strategie-sessies haalt hij ook veel voldoening uit het ‘echte’ ondernemen en de duizenden video­reportages die hij maakt.

Vincent Everts: 'Heerlijk om een uur de tijd te hebben om met gasten uitgebreid de effecten van de digitale transformatie te bespreken voor heel veel verschillende bedrijfstakken. Overheid, healthcare, media, mobiliteit, energie alles verandert radicaal met de nieuwe digitale technieken. Ben je jager of wild?'

Eerste uitzending met Maurice de Hond

In de eerste uitzending op donderdag 3 december wordt gesproken met Maurice de Hond over zijn onderzoek waarom 50% van de Nederlanders een nieuwe elektrische auto overweegt, spreekt Wienke Giezeman over zijn thethingsnetwerk.nl dat nu al in 24 steden wereldwijd gebruikt wordt en praten we met Paul Piebinga MD van Mobiquityinc.com over hoe ze in China drie keer intensiever mobiel werken en betalen dan hier in het trage Nederland.

New Business Radio is een nieuwe zakenzender. Het station brengt, 24 uur per dag en 7 dagen per week, non-stop lekkere muziek voor op het werk en doet verslag van bijzonder ondernemerschap: 'Ondernemende mensen, inspirerende gesprekken, innovaties en duurzaamheid, van hippe startup tot ijzersterke multinational.'  



Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken