BNR lanceert multimediaal concept BNR In Alle Staten

BNR lanceert multimediaal concept BNR In Alle Staten
  • Media
  • 5 feb 2016 @ 12:10
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • Sales

In aanloop naar de Amerikaanse Presidentsverkiezingen lanceert BNR Nieuwsradio vandaag het multimediale concept BNR In Alle Staten, waarin de unieke, persoonlijke verhalen van Nederlandse ondernemers in Amerika centraal staan. Deze verhalen, tezamen met praktische informatie, komen samen in een interactieve kaart, die wordt geplaatst op bnr.nl/inallestaten.

In 40 weken reist BNR van Staat naar Staat, tot de gehele kaart gevuld is. In het radioprogramma BNR Zakendoen Met… wordt hiervan wekelijks verslag gedaan. BNR In Alle Staten wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank.

Ondernemerskansen samengebracht

'Wie zegt dat de Amerikaanse economie in een neergang zit, verkoopt onzin', zei zittend president Barack Obama in zijn laatste State of the Union. Obama legde de focus op de toekomst, op de mogelijkheden. Dat is ook wat BNR beoogt met BNR In Alle Staten.

BNR Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: 'Met BNR In Alle Staten willen we enthousiaste ondernemers op weg helpen en hen laten zien waar de kansen liggen. We geven antwoord op vragen hoe vrij de Amerikaanse markt werkelijk is, of je je startup het beste in San Francisco of New York kunt vestigen en hoe je omgaat met cultuurverschillen. Dat verzinnen we natuurlijk niet zelf, we laten ondernemers die de stap al hebben gezet aan het woord over hun ervaringen.'

Partner van BNR In Alle Staten is de Rabobank. Eric Saris, directeur Bedrijven bij de Rabobank: 'BNR In Alle Staten sluit naadloos aan op onze dienstverlening in Amerika. Ondernemers die de sprong wagen en gaan ondernemen in Amerika helpen wij graag verder. De Rabobank weet als geen ander wat de do’s and don’ts zijn om je business tot een succes te maken in Amerika. Met onze kennis en ervaring over financieren en internationaal zakendoen reizen we graag mee met BNR In Alle Staten. Met 150 kantoren in verschillende staten en een International Desk in New York en in Californië zijn we ook in de VS zowel virtueel als fysiek ‘dichtbij’ onze zakelijke klanten. Klanten uit alle sectoren en van klein tot groot.'

Multimediaal concept

BNR In Alle Staten strekt zich uit van het web, via de radio, naar de krant (Het Financieele Dagblad) tot aan social media en een wekelijkse nieuwsbrief. De radiorubriek BNR In Alle Staten wordt wekelijks op dinsdag uitgezonden in het BNR programma Zakendoen Met… om 14:50 uur. BNR In Alle Staten start vandaag en loopt tot aan de verkiezingen op 8 november 2016.

www.bnr.nl/inallestaten
www.bnr.nl
www.fdmg.nl

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken