Samenwerking CS Digital Media en OpgeLED

Samenwerking CS Digital Media en OpgeLED
  • Media
  • 18 mrt 2016 @ 12:06
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • BereikOutdoorSales

De digitale schermen van CS Digital Media bevinden zich in het openbaar vervoer van Rotterdam. OpgeLED exploiteert grote LED schermen op high traffic locaties in Rotterdam. Beide partijen zijn complementair aan elkaar.

Door de combinatie van het OV netwerk en de outdoor LED schermen wordt er voor de adverteerder een unieke digitale propositie gecreëerd.

In de regio Rotterdam ontstaat een media bereik van ruim 7 miljoen per week. Hiermee is zichtbaarheid gegarandeerd.

Door het aanbieden van 1 loket voor digitaal adverteren optimaliseren wij de efficiency voor het inzetten van digitale mediacampagnes. Eén aanspreekpunt voor adverteerders en mediabureaus om in regio Rotterdam met mediacampagnes City domination te bereiken.

Het gezamenlijk aanbieden van netwerken in de markt zal navolging krijgen in andere delen van Nederland. De regio Amsterdam zal begin april van start gaan.

Over CS Digital Media
Met circa 10.000 digitale schermen op 3.500 locaties wordt met kwalitatief hoogwaardige en actuele content de aandacht van consumenten getrokken. De digitale schermen van CS Digital Media zijn een integraal onderdeel van publieke ruimten in onder meer het openbaar vervoer, sportscholen en -verenigingen, onderwijsinstellingen, tankstations en retailers. CS Digital Media ondersteunt adverteerders met een breed scala aan (interactieve) producten en diensten in digital out of home marketing. Adverteerders kunnen door de inzet van het digitale netwerk geografisch, tijd- en situatie gebonden en op doelgroep segmenteren, waarbij in toenemende mate gebruikgemaakt wordt van social media.

Over OpgeLED
Opgeled is specialist in Digital Out of Home advertising met enkel en alleen groot formaat LEDschermen op high traffic locaties. De schermen zorgen voor impact en zichtbaarheid op straat, binnenstedelijk (Urban) of langs snel-/provinciale wegen (Forenzen). Onze eindeloze (digitale) mogelijkheden vertalen zich veelal in innovatieve oplossingen voor onze klanten. De locaties waar groot formaat schermen hangen welke Opgeled exclusief in portefeuille heeft groeit snel en inmiddels kan een landelijk dekkend netwerk worden aangeboden.

www.csdigitalmedia.nl
www.opgeled.nl

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken