Libelle TV komt met dagelijkse ontbijt-soap 'Over Eva'

Libelle TV komt met dagelijkse ontbijt-soap 'Over Eva'
  • Media
  • 19 dec 2016 @ 10:18
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • ContentTelevisieMediaVideo

Libelle komt vanaf 9 januari elke werkdag om half acht 's ochtends met de eerste dagelijkse ontbijt-soap van Nederland: 'Over Eva'. Een kostbare internetproductie, met in de hoofdrol scriptschrijfster Elle van Rijn en Kees Boot als haar echtgenoot. In 22 afleveringen van drie minuten ontvouwt zich een intrigerend verhaal. 'Zo spannend, dat je moet blijven kijken', aldus producent IDTV.

De trailer van 'Over Eva' is al te bekijken op LibelleTV.nl. 'We zijn trots op ons nieuwe format en hopen met de ontbijtsoap een vast plekje in het ochtendritueel van de Libelle-vrouw te veroveren', zegt Hilmar Mulder hoofdredacteur van Libelle.

Het eerste seizoen, getiteld Coma, begint als veertiger Eva terugrijdt nadat ze haar oudste zoon heeft helpen verhuizen naar Utrecht. Overmand door emoties en verblind door tranen ziet ze een van rechts komende vrachtwagen niet. Een botsing is onvermijdelijk. Eva ligt in coma en volgens de dokter is de kans dat ze nog wakker wordt, klein. Haar man, familie en vriendinnen bezoeken haar geregeld in het ziekenhuis, hopend op een teken van leven. Ze gaan er blind vanuit dat Eva niets hoort of meekrijgt van wat zich aan haar bed afspeelt, maar is dat wel zo?

'Herkenbaar en gebaseerd op mijn eigen leven'

Scriptschrijfster en hoofdrolspeelster Elle van Rijn: 'Er zit veel van mijn eigen leven en ervaringen in deze dramaserie. Een zoon die het nest verlaat, verwikkelingen met vriendinnen, relatiestress, de verhouding van de hoofdpersoon met haar moeder… Wat het nog eens extra bijzonder maakt is dat mijn kinderen Helena (11) en David (19) meespelen in de serie.'

Over Eva wordt geproduceerd door IDTV, dat ook verantwoordelijk is voor bekende tv-programma’s als Wie is de Mol en voor dramaseries als Volgens Jacqueline, De Prooi en Oud Geld. “Over Eva is voor IDTV een project dat staat voor waar IDTV goed in is. Het maken van drama van hoge kwaliteit voor alle platforms. Over Eva laat zien dat drama een prachtig genre kan zijn om een merk als Libelle online te versterken.” Aldus hoofd drama IDTV Bart Oudshoorn.

Op Libelle TV kijk je elke dag de mooiste programma’s: echt, persoonlijk en dichtbij. Herkenbaar en met verrassende ideeën voor kleine en grote momenten. Van de inspirerende metamorfoses in ‘7 jaar jonger’ tot de lifehacks, korte video’s met tips & tricks die het dagelijks leven makkelijker maken.

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken