SBS6 start met programma Mr. Frank Visser rijdt visite

SBS6 start met programma Mr. Frank Visser rijdt visite
  • Media
  • 6 jan 2017 @ 13:39
  • Link
  • Redactie Media
    Redactie Media

    Redactie
    MarketingTribune
  • TelevisieTelevisieproductie

Dagelijks krijgt Mr. Frank Visser noodkreten van mensen die van mening zijn dat hen onrecht is aangedaan. In het nieuwe SBS6-programma Mr. Frank Visser rijdt visite gaat hij bij hen op bezoek. Mr. Frank Visser biedt een luisterend oor en bespreekt of er voldoende basis is voor juridische stappen. De kijker krijgt volledig inzicht in het probleem en ervaart welke juridische mogelijkheden én onmogelijkheden er zijn. Waar moet je op letten bij het afsluiten van een contract of bij het kopen van online producten?

Mr. Frank Visser rijdt visite is vanaf maandag 9 januari te zien bij SBS6.

De zaken in Mr. Frank Visser rijdt visite lopen uiteen van herkenbare geschillen waar elke kijker mee te maken kan krijgen tot verrassende zaken die je niet voor mogelijk had gehouden. Wat moet je bijvoorbeeld doen als een verhuisbedrijf je dierbare spullen heeft vernield? En vervolgens zijn handen in onschuld wast? Wie is er aansprakelijk en heeft het zin om een procedure te starten? Of stel je hebt ernstige brandwonden opgelopen van je net nieuw gekochte gasbrander, kun je de winkelier dan om een schadevergoeding vragen? Mr. Frank Visser geeft aan hoe het juridisch gezien nou echt zit én of de gedupeerden daadwerkelijk een zaak hebben… 

In elke aflevering komen verschillende cases aan bod. Zo ook de zaak van Greet in de eerste aflevering. Zij is haar hele leven al weg van paarden. Ze kon haar geluk niet op toen ze vorig jaar online een advertentie zag voor een prachtige knol. Na een bezoek aan de manege was Greet op slag verliefd. Het paard was helemaal in orde volgens de verkoper en de prijs was redelijk. Een paar weken na de aanschaf wil Greet haar eerste rit gaan maken, maar het paard geeft geen sjoege. Zijn achterbenen zijn stijf en na een bezoek van de veearts blijkt dat hij artrose heeft. Greet is woest op de vorige eigenaar en eist dat hij het paard terugneemt. Deze meent op zijn beurt dat het paard bij de verkoop helemaal niet ziek was. Hoog tijd voor Mr. Visser om een bezoek te brengen aan Greet. 

Mr. Frank Visser rijdt visite wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

Redactie Media

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken