MMA en NVJ: tweede Mag Inspiration Day

MMA en NVJ: tweede Mag Inspiration Day
  • Media
  • 5 feb 2020 @ 10:10
  • Link
  • Sjaak Hoogkamer
    Sjaak Hoogkamer

    hoofdredacteur
    MarketingTribune
  • Kennissessie

Vrijdag 6 maart a.s. vindt de tweede editie van de Mag Inspiration Day plaats in B.Amsterdam, een grootschalig evenement voor magazinemakers. De organisatie is in handen van de Magazine Media Associatie (MMA) en de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ).

Deze samenwerking is in 2018 opgezet om mediaprofessionals de gelegenheid te bieden een dag lang kennis en inspiratie op te doen over de magazinebranche.

Magazinemakers worden tijdens de Mag Inspiration Day bijgepraat over de nieuwste mediatrends, kunnen netwerken en zich laten inspireren door buitenlandse topsprekers

Magazinemakers worden tijdens de Mag Inspiration Day bijgepraat over de nieuwste mediatrends, kunnen netwerken en zich laten inspireren door buitenlandse topsprekers, zoals hoofdredacteur Farah Storr van ELLE UK en Christoph Amend van Zeit Magazin. De dag wordt geopend door media trendwatcher Juan Señor die een overzicht van de laatste trends in magazine media wereldwijd presenteert. Jeremy Leslie van MagCulture zal de aanwezigen bijpraten over magazine design.

Coverjunkie

Ook het Nederlandse medialandschap komt aan bod. Onder meer Madeleijn van den Nieuwenhuizen van Zeikschrift en Coverjunkie/Mercur d’Or winnaar 2019 Jaap Biemans maken hun opwachting. Docent creatief denken Marcel Stolk geeft een korte training ‘Brainstormen in je eentje’. De dag zal worden afgesloten door NRC-columniste Japke-d. Bouma. Dagvoorzitter is Floor Cornelisse.

Wais Shiraz, secretaris NVJ: ‘De NVJ zet zich in om de positie van magazinemakers toekomstbestendig te maken. In de huidige dynamische markt moet je continu blijven innoveren om je meerwaarde voor je publiek te behouden.’

Harriët Schrier, directeur MMA: ‘Je kunt alleen innoveren als je inspiratie hebt en goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de markt. Daarom zijn we blij dat we in samenwerking met de NVJ de tweede editie van de Mag Inspiration Day voor onze achterbannen mogen organiseren.’

De toegangsprijs is € 50,- voor leden en € 95,- voor niet-leden. Na 14 februari a.s. kosten de tickets € 75,- voor leden en € 125,- voor niet-leden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Sjaak Hoogkamer

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken