[DeMediaBelofte 2016] Bert Hagendoorn over mediatalent...

[DeMediaBelofte 2016] Bert Hagendoorn over mediatalent...
  • Media
  • 5 okt 2015 @ 05:18
  • Link
  • Gastblogger
    Gastblogger

    Gastauteur
    MarketingTribune
  • Awards

Dit jaar wordt voor de eerste keer de DeMediaBelofte van het Jaar gekozen. De feestelijke huldiging zal zijn tijdens het DeMedia100 in Amsterdam. 1000 professionals in media en marketingcommunicatie kiezen DeMediaBelofte 2016 uit een longlist. Iedereen mag mediatalenten voordragen voor de longlist.

De komende dagen publiceren wij de voordrachten van mensen die zelf ook voor deze prijs in aanmerking hadden kunnen komen, als deze 10 of 20 jaar geleden al had bestaan. Vandaag is het woord aan Bert Hagendoorn, Consultant for Creative Agencies. 

Rose Zandvliet

PR Manager bij W+K, Board Member bij RA*W Advertisers

Rose is een passievol en dedicated persoon. Voorheen PR manager bij DDB & Tribal Amsterdam, nu bij Wieden+Kennedy Amsterdam en mede verantwoordelijk voor het succes van de organisatie RA*W Advertisers. 

 

Kees Plattel

Creative Technologist bij ACHTUNG!

Kees is een ambitieus supertalent. Ex-Hyper Island student, werkte onder meer voor B-Reel, Wieden+Kennedy Amsterdam - waar hij medeverantwoordelijk was voor het vette project The Imagination Machine - en nu dus bij ACHTUNG!.  

 



Sander Beekman

Redacteur en filmmaker Adfo Groep

Zorgde sinds zijn komst bij Adformatie voor een enorme toename van videocontent. Weet in korte tijd te komen tot vele opnames en de juiste vragen tijdens interviews. Is daarnaast ook ‘stukjestikker’ op de redactie van Adfo Groep.

 



Délia Lauret

Integrated Producer - European Marketing at Netflix

Enorm goede en precieze producer, volgens mijn bronnen: weet goed overzicht te houden in complexe projecten, en dat doet ze met een lach. Eerst was ze jaren producer voor ACHTUNG! en sinds korte tijd doet ze dat bij Netflix.

 
 

Jasper Diks

Creative Director bij DDB & Tribal Amsterdam

Onlangs met collega Ed van Bennekom in het nieuws om hun overstap van N=5 naar DDB & Tribal Amsterdam, waar ze toetraden tot de creatieve directie. Scoorden eerder een indrukwekkende lijst prijzen, waaronder Cannes Lions, Eurobest, FWA’s en Webby's. 


www.berthagendoorn.nl

 

Wil jij ook iemand voordragen voor DeMediaBelofte 2016?

Dat kan hier

Gastblogger

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/media houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste medianieuws, met actualiteiten, trends, achtergronden en opinies over zowel de mediakanalen zelf als de strategieën om als marketeer meer bereik te genereren.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken