Telfort, Philips en Neckermann via Outlet Marktplaats

Telfort, Philips en Neckermann via Outlet Marktplaats
  • Online
  • 15 okt 2013 @ 10:08
  • Link
  • Redactie Online
    Redactie Online

    Redactie
    MarketingTribune
  • E-commerce

Marktplaats Outlet opent vandaag officieel zijn virtuele deuren. Telfort, Philips en neckermann.com verkopen via deze nieuwe consumentenservice als eerste outletproducten met garantie op de handelssite. Outletshoppers kunnen de outlets bereiken via de homepage, maar ook door een zoekfilter te gebruiken. Op termijn zal Marktplaats zijn outlet openstellen voor andere A-merken en A-retailers om zo de grootste online outlet van Nederland te worden.

Via Marktplaats Outlet kunnen merken in een geïntegreerde branded omgeving outletproducten aanbieden, zoals producten van een voorgaand seizoen, geruilde of geretourneerde producten, showroommodellen en andere restpartijen. De bedrijven bepalen zelf of de producten voor vaste prijzen worden aangeboden óf per opbod worden verkocht. De outletadvertenties worden getoond als reguliere advertenties.
Volgens markplaats sluit deze Outlet aan op de behoefte van de gebruikers aan goede deals. ‘We kunnen maandelijks 6,5 miljoen bezoekers met koopintentie in contact brengen met A-merken die een interessant aanbod outletproducten hebben. Marktplaats Outlet biedt retailers de mogelijkheid producten te verkopen op Marktplaats naast hun premium kanalen, hierdoor hoeft dit niet te kannibaliseren met nieuwe modellen,” aldus Joep Hutschemakers, hoofd Media en Partnerships van Marktplaats Zakelijk.

Lanceringpartner neckermann.com is positief over de nieuwe outlet van Marktplaats en biedt in de outlet een divers assortiment bestaande uit kleding, elektronica en woonartikelen. “Via de outlet bieden wij de consument een breed scala betaalbare producten. De behoefte van Nederlanders naar betaalbare kwaliteit is en blijft groot. Dankzij de Marktplaats Outlet kunnen wij de consument een extra platform bieden om aan deze vraag te voldoen,” aldus Bas Rasker, commercieel directeur van neckermann.com.

Consumenten die voordelig willen bellen, kunnen in de Telfort Outlet tweedehands smartphones kopen in combinatie met een Sim Only-abonnement. Alle telefoons gaan door een uitgebreide kwaliteitscontrole voor ze worden verkocht. In de outlet van Philips vindt de consument onder andere verlichtingsproducten, huishoudelijke apparatuur, tandenborstels, audiosystemen en televisies. Philips biedt op alle producten twee jaar volwaardige fabrieksgarantie.
 

Redactie Online

Nieuwsbrief

  • Mis niets! Schrijf je nu in voor de gratis nieuwsbrief.
  • Inschrijven

Laatste reacties

Word abonnee en ontvang:

  • ✔ 16 keer per jaar MarketingTribune Magazine
  • ✔ Korting tot wel €100,- op events

  • MarketingTribune.nl/online bericht over de actuele stand van zaken over het online in contact komen met en verleiden van de klant, met specifieke aandacht voor onder meer e-commerce, online advertising en social media.
  • MarketingTribune: meer over marketing en merken